«Vi andre jobber på spreng med å sikre utvikling av kommunen, men det man inviteres med på nå fra Senterpartiet, er ei styrt avvikling!»

Jarl Stian Johansson (H).

Jarl Stian Johansson (H). Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Hvis det er politikken Senterpartiet skal gå til valg med i 2019 så bør de informere sine velgere allerede nå, skriver Jarl Stian Johansson (Rana Høyre).

DEL

LeserbrevSenterpartiets politikk synes å være ei desentralisering/marginalisering av det største regionsenteret på Helgeland.
Rana Senterparti ville IKKE være med å finansiere en ny flyplass når prislappen ble kjent, kanskje den største vekstimpulsen på Helgeland og i Rana.
En katastrofebeslutning i seg selv, men heldigvis ikke avgjørende da resten av kommunestyret så hvilken betydning dette vil ha for Helgeland i fremtiden.
En stund senere diskuterer vi krematorium på Helgeland, Vefsn har hatt det i sin økonomiplan i åtte år uten å ha tilstrekkelige finansielle muskler til å realisere dette og rådmannen i Vefsn sa at det ville de heller ikke kunne klare i neste økonomiplanperiode.
Da går Senterpartiets Karl Hans Rønning på talerstolen og foreslår at Rana burde finansiere dette for Vefsn!
Så fikk vi beskjed i fjor om at HELFO ønsker å satse på Rana med nye arbeidsplasser, da gikk Senterpartiets Johan Petter Røssvoll ut og sa at disse arbeidsplassene burde Beiarn kommune få!
Og nå har Senterpartiets fylkestingsgruppe stemt imot ressursgruppas anbefaling og ønsker ett sykehus sør om Korgfjellet!
Før det famøse vedtaket hadde Nordland Senterparti dette oppe i sitt årsmøte og med deres velsignelse kunne gruppa på fylket løfte dette forslaget opp.
Gjør oppmerksom på at Senterpartiet lokalt har ett styremedlem i Nordland Senterparti og jeg forventer at Karl H.Rønning kommer på banen og sier noe om dette vedtaket.
Alt dette i sum baner vei for ei marginalisering av Helgelands største regionsenter og hvis det er politikken Senterpartiet skal gå til valg med i 2019 så bør de informere sine velgere allerede nå, for vi andre jobber på spreng med å sikre utvikling av kommunen, men det man inviteres med på nå fra Senterpartiet, er ei styrt avvikling!

Jarl Stian Johansson

Rana Høyre

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags