Lisa-Marie var sentral da Norge vant 3-0 i åpningskampen i VM

Feiring: Lisa-Marie Karlseng Utland bestemte seg for en litt utradisjonell feiring etter at hun la på til 2-0 for Norge.

Feiring: Lisa-Marie Karlseng Utland bestemte seg for en litt utradisjonell feiring etter at hun la på til 2-0 for Norge. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

Fotball.no: Norge avgjorde den første VM-kampen med tre mål i førsteomgang. Lisa Marie Karlseng Utland scoret det viktige andremålet med en kanon som gikk opp i nettaket.

- Det var sinnsykt deilig. Vi har gledet oss til dette, hatt en fantastisk god energi og gjengen har vært på topp den siste uka. Vi merker at det er noe spesielt, sier Guro Reiten til TV2.

- Vi starter med 3-0-seier og kunne ikke drømt om noe mer.

Reiten scoret selv det første målet etter et cornertrekk der hun og Caroline Graham Hansen kombinerte fint.

- Vi pratet om det, de hadde ikke kontroll i egen boks og vi hadde et par til som kunne blitt mål. Jeg hadde troa på at vi kom til å score etter corner og det gjorde vi, forteller hun.

- De gikk ut med en spiller, da var vi to mot en og kommer alltid forbi. Hun satt meg opp og da var det bare å skyte. Vi har øvd på det og har satt dødballer høyt foran mesterskapet. Vi skal ikke slippe inn på dem, men vi skal score.

- Vi er sterke sammen

Landslagssjef Martin Sjögren var en glad mann etter 3-0-seieren.

- Jeg er stolt av spillerne og støtteapparatet og veldig glad, sier han til TV2.

- Det ekstremt godt. Det ligger hard jobbing bak, både det å komme seg hit og i forbredelsene til mesterskapet. Vi spilte en periodevis veldig god fotballkamp. Det er fantastisk gøy å se jentene spille som i dag.

- Vi har trodd på at vi skal klare dette. Vi er sterke sammen, det viser vi som gruppe i dag. Vi er lojale mot hverandre og jobber steinhardt.

- Jeg er veldig letta nå

Caroline Graham Hansen var igjen god for Norge.

- Jeg er veldig letta nå. Det var nerver i starten, det skal jeg innrømme, men det å stå her og ha vunnet 3-0 etter å ha hatt full kontroll på kampen er utrolig digg, sier hun til TV2.

- Utrolig deilig at vi holder nullen og fullt fortjent at vi vinner 3-0.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken