Gå til sidens hovedinnhold

Berglann inn i Glimt-stallen

Artikkelen er over 10 år gammel

Mandag vil Ulrik Berglann signere proffkontrakt med Bodø/Glimt.

NESNA: Ulrik Berglann gikk fra Nesna i 4. divisjon til Bodø/Glimt i sommer. Etter å ha spilt i 3. divisjon fra starten av fikk han debutere i 1. divisjon mot Kongsvinger i nest siste serierunde som innbytter. I siste serierunde mot Sandnes Ulf spilte han fra start. Han ble kåret til banens beste spiller, blant annet med en målgivende pasning.

Les også: Drøm i oppfyllelse

Selv om Berglann har trent med A-laget i høst, har han ikke vært fullverdig medlem av stallen. Men mandag vil Berglann signere proffkontrakt med Bodø/Glimt og blir tatt opp i A-stallen.

Også Vegard Braaten vil signere for Glimt mandag.

Begge skal gjennom den obligatoriske testen før avtalene blir sluttført, men etter at formalitetene er i unnagjort er begge klare.

19 år gamle Berglann bblir den andre fra distriktet i Glimt. Martin Bjørnbak fra Mo spilte seg inn i Glimt etter at han kom i vår.

– Ulrik er én av to fra egne rekker som blir hentet opp i A-stallen. Han er en veldig spennende spiller, sier Glimt-trener Cato Hansen til Avisa Nordland.

Berglann har lenge vært under oppsyn i Glimt, og en overgang har vært på trappene. Men Berglann bestemte seg i enighet med Glimt om å fullføre videregående skole hjemme på Nesna før han dro til fylkeshovedstaden.