Berglann: – Kan gå hele veien

Ulrik Berglann håper på mer Glimt-jubel i kvalifiseringen.

Ulrik Berglann håper på mer Glimt-jubel i kvalifiseringen.

Artikkelen er over 7 år gammel

Først må Glimt slå overraskelseslaget Mjøndalen.

DEL

I helga sikret Bodø/Glimt kvalifiseringsplassen om opprykk til Tippeligaen gjennom å slå Hødd 4-0.

Ulrik Berglann fra Nesna scoret det fjerde målet. Se målet her!

I ettermiddag venter første kvalifiseringskamp borte mot Mjøndalen. Utgangspunktet er enkelt. Berglann og Glimt må vinne, ellers er de utslått.

Akseptabelt

Videre skal vinneren av denne kampen møt vinneren av Sandefjord - Ull./Kisa borte. Til slutt er det dobbeltoppgjør mellom kvalikvinneren i 1. divisjon og laget som havner tredje sist i Tippeligaen.

Dagens kamp følger du live på Rana Blads nettsider fra kl. 19.00 i ettermiddag.

– Ikke noe annet enn kvalifiseringsplass var akseptabelt. Nå i kvalifiseringen kan alt skje, hvis vi er heldige og gode kan vi rykke opp, sier Berglann.

– Hva tenker du om Mjøndalen som motstander?

En overraskelse

– Mjøndalen har vært en utrolig overraskelse. Jeg trodde de skulle havne lengre ned, men så klarer de 4. plassen. Det er et jobbelag, og dette viser at man kan komme langt med det. Men alt i alt er vi et mye bedre lag, sier Berglann, uten å ha glemt Glimt tapte 1-2 borte mot dem i serien i september.

Det har i høst vært mye snakket og skrevet om trenersituasjonen, og det er usikkert om trenerduoen Cato Hansen og Tom Kåre Staurvik får fortsette.

– Nå har vi en kvalifisering å fokusere på. Sist Glimt rykket opp (i 2008, red.anm.) var det samme opplegget. Ikke noe er umulig. Det er i Tippeligaen vi har lyst å spille, og gjør alt for å komme dit, sier Berglann.

I dagens papir- eller eavisutgave av Rana Blad kan du lese om hva Berglann synes om lite spilletid i høst, om sesongen totalt sett og om sine mål for neste sesong.

Artikkeltags