Vant elbil i Stålkam-lotteriet: – Tuller du!

Ronald Guttormsen (t.v), Bjørn Selfors og Rita Langset som vant førstepremien, en Mitsubishi MiEV, som ble levert av Bilalliansen.

Ronald Guttormsen (t.v), Bjørn Selfors og Rita Langset som vant førstepremien, en Mitsubishi MiEV, som ble levert av Bilalliansen.

Artikkelen er over 2 år gammel
DEL

Geir Erik Langseth, bosatt i Trondheim, fikk onsdag det som kanskje b lir årets hyggeligste telefonsamtale. Den kom fra IL Stålkameratenes Ronald Guttormsen.

Trekningen av årets Elbil-lotteri var gjennomført av lotteritilsynet, og hans loddnummer var trukket.

– Overraskelsen var stor, og kommentaren «Tuller du!« kom spontant, sier Guttormsen i en pressemelding.

Da var det ekstra flott å kunne bekrefte at dette ikke var årets første aprilspøk. Etter noen sekunders pause kunne Geir Erik Langseth bekrefte at dette var en fantastisk overraskelse, og ettersom hans faste bil til stadighet var innom et verksted, var premien kjærkommen.

Ettersom han selv var i Trondheim, og ikke hadde mulighet til å være med på overrekkelsen, sendte han sin søster, Rita Langseth, opp til Bilalliansen, for å motta premien som var en flunkende ny Mitsubishi iMiEV.

– Roger Krutå ved Bilalliansen ga en grundig og god informasjon om bilen og de fortrinn en elbil har framfor en tradisjonell bil med bensin-/dieselmotor, sier Guttormsen.

Stålkams representanter var Ronald Guttormsen og Bjørn Selfors, som begge var storfornøyde med vinnerens gledelige mottakelse. Begge bekrefter at tilbakemeldingene på valg av premie var uten unntak positive.

– IL Stålkam har i en årrekke arrangert et scooterlotteri. Vi valgte i år å gå for en mer tidsriktig elbil som førstepremie, sier Guttormsen.

Overskuddet går til aktivitet for barn og unge under 18 år.

Salget har gått strålende, og av hele 4.500 lodd ble det kun 21 usolgte lodd igjen.

Artikkeltags