[AVISA NORDLAND] Lørdag 06. oktober klarte ingen klarer å prikke inn de sju rette tallene i Lotto. Dermed var det klart for Gulltrekning i Lotto denne lørdagen 13. oktober.

Med nesten 30 millioner kroner, over dobbelt så mye som i en ordinær Lotto-pott, ble det stor stemning og masse spenning denne kvelden.

Fire heldige Lotto-spillere vant over 7,6 millioner hver, og to er nordfra.

Fart i Finnmark

– Å i hel**te, sier unggutten fra Sør-Varanger da han får beskjed fra norsk tipping om at han har blitt millionær. Så blir han stille i noen sekunder. 

– Jaha. Det var jo en hyggelig melding å få. Da får jeg feire på byen i kveld. Det blir en rolig tur ut med noen kompiser, så det passer jo bra, sier mannen i tjueårene som skal spandere på seg ny bil, en Audi RS6.

Han hadde kjøpt sitt spill hos Coop Prix Bjørnevatn i Finnmark, og som ønsker å være anonym.

Hett i Harstad

Kvinne fra Harstad sikret seg også over sju millioner kroner. Hun hadde planlagt litt pizza og rødvin til kvelds alene, så det blir alenefeiring i Harstad i kveld.

– Jeg ble jo tungpustet her, sier kvinnen fra Harstad og ler. Det meste jeg har vunnet tidligere er 6000 kroner og den gevinsten delte jeg med noen andre. Jeg har ofte fantasert om hva jeg skulle finne på hvis noe slik skjedde, men nå er det helt tomt her, sier kvinnen til norsk tipping.

– Jeg visste at jeg hadde vunnet. Det er ikke alltid jeg sjekker med i dag gjorde jeg det og da vinnerrekka svarte til min rekke nummer tre så trodde jeg knapt mine egne øyne. Nå skal jeg sende bildet av den til søstrene mine og høre på reaksjonene deres, sier damen fra Harstad, som ønsker å være anonym.