Erik Sivertsen fra Konsvikosen og Vebjørn Walnum Vinje er valgt ut på hvert sitt årets lag i 2. divisjon av NordicBet.

Sivertsen, som slo gjennom i Stålkam før han dro til Nardo i 2010 og senere blant annet spilte i Obos-ligaen for Ranheim, spiller nå i Kjelsås. Han er på årets lag i 2. divisjon avdeling 2.

Det er NordicBets ekspert på breddefotball, Jørgen Tjernås, som har valgt ut årets lag. Han skriver følgende om Sivertsen:

«Sivertsen, som fyller 30 år senere i høst, har lenge vært en av 2. divisjons aller ypperste burvoktere. Og 2019 er intet unntak. En keeper et forsvar virkelig kan stole på, og som har veldig lav feilprosent».

Kjelsås hadde en god sesong i 2. divisjon avdeling 2, og havnet på tredjeplass. De var bare fire poeng bak Grorud (som rykket opp til 1. divisjon) og tre poeng bak Åsane som spiller kvalifisering om opprykk til 1. divisjon.

Vebjørn Walnum Vinje er på årets lag i 2. divisjon avdeling 1. Han har storspilt for både Nardo på starten av sesongen og Stjørdals/Blink i høst. Stjørdals/Blink rykket opp til 1. divisjon som avdelingsvinner.

Dette skriver breddefotballeksperten Jørgen Tjernås om Walnum Vinje, som tidligere blant annet har spilt for Mo IL og Bodø/Glimt.

«Først en nøkkelspiller for Nardo, før han i høst bidro til å sikre opprykket med Blink. I tillegg til å være en bunnsolid midtstopper har han også utmerket seg i motsatt ende av banen denne sesongen med sin fantastiske høyrefot. Har totalt sju mål i år (4 for Nardo, 3 for Blink), hvorav hele seks er frispark som er dundret kontant i mål. Har én kamp i Tippeligaen for Bodø/Glimt, i tillegg til at han startet semifinalen på Lerkendal i 2016. Skal bli meget spennende å se på nest øverste nivå kommende sesong».