Telenor har problemer i Træna og Lurøy, har lokalisert feilen

Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

Det er i en pressemelding søndag formiddag at kommunikasjonsrådgiver David Fidjeland skriver at Telenor for tiden opplever et utfall i Træna og Lurøy.

Telenor melder om at mobil, internett og fasttelefoni er nede i deler av Træna og Lurøy kommune. Telenor har lokalisert feilen og har mannskap på vei for å gjennomføre feilretting.

Årsaken kommer av at det har blitt gjennomført en strømutkobling i området. Dette har forårsaket en teknisk feil på vårt utstyr.

– Vår høyeste prioritet er å få rettet feilen så hurtig som mulig. Vi beklager overfor våre berørte kunder og kan betrygge alle om at vi har mannskap på vei. Forhåpentligvis er feilen løst raskt, og i hvert fall i løpet av dagen, men vi må ta forbehold om at rettearbeidet kan ta lengre tid avhengig av hvor komplisert skaden er, sier Fidjeland.

Kommunikasjonsrådgiver Merethe Myrvang ved Helgelandssykehuset melder at på grunn av at Lurøy og Træna er uten telefon- og nettforbindelse, har Helgelandssykehuset kontakt med egne ambulanseressurser og legevakt via nødnett.

- Dersom noen har behov for å komme i kontakt med helsetjenesten, oppsøk lokal legevakt, sier Myrvang.

Artikkeltags