Mads (17) fra Rana sikret seg proffkontrakt med Glimt: - Gir motivasjon for å jobbe hardere

Elias Hoff Melkersen, Adan Hussein and Mads Fagerli Halsøy har signert proffkontrakt. Her med spillerutvikler Cato Hansen og sportslig leder Aasmund Bjørkan.

Elias Hoff Melkersen, Adan Hussein and Mads Fagerli Halsøy har signert proffkontrakt. Her med spillerutvikler Cato Hansen og sportslig leder Aasmund Bjørkan. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Elias Hoff Melkersen, Adan Hussein and Mads Fagerli Halsøy heter de siste på Glimt-kontrakt.

DEL

Avisa Nordland: - Vi er glade for å ha blitt enige om lange avtaler med tre av våre G17-spillere. Alle har allerede vært involvert med A-laget og nå er det riktig tid for dem til å formelt bli prospillere, fortalte leder for akademiet, Gregg Broughton, ifølge glimt.no.

Samtlige gutter er født i 2002 og er med på klubbens 3.divisjonslag. Halsøy fikk være med i cuptroppen mot moderklubben tidligere i vår.

Trioen ble også tatt ut til EM-kvalik i Estland, der Hoff Melkersen scoret i siste kamp.

De setter pris på tilliten fra Glimt:

- Det betyr mye å ha signert en proffkontrakt. Det er stort, sier midtbanespiller Adan Hussein, som kom til Glimt i fjor vinter fra FK Luna og Bø i Vesterålen.

- Det gir oss motivasjon til å jobbe enda hardere og vise hva vi kan, fortsetter ranværing og angriper Mads Fagerli Halsøy fra Åga, som til Bodø og NTG i fjor høst.

- Nå blir det mer trening med A-laget, og målet er å bli enda bedre, sier angriper Elias Hoff Melkersen, som kom fra Stjørdals/Blink før NTG-åpningen i fjor høst.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken