[HELGELENDINGEN] Både i Mosjøen og Sandnessjøen blir det nye fjes å se for dem som skal innom banken i nærmeste framtid. Disse har nylig fått jobb i Helgeland Sparebanks kontorer over hele Helgeland:

Kristin Olsen Gullesen, 31 år er tilsatt som ungdomsøkonom i Helgeland Sparebank. Hun har kontorsted Mo i Rana, men har hele Helgeland som sitt arbeidsområde. Kristin skal nå ungdommen på Helgeland gjennom engasjerende konsepter, der forståelse for og forholdet til egen økonomi er tema. Hun skal ut i skolene og snakke med 9. klassingene og 2. trinnet på videregående. Kristin har fagbrev i salgsfaget og en bachelor i samfunnsvitenskap fra NORD Universitet. Hun kommer fra en lederstilling i Hennes & Mauritz. Det skriver banken selv i en pressemelding.

Mosjøen:

Kristian Varem, 24 år er tilsatt som privatrådgiver ved Helgeland Sparebank sitt kontor i Mosjøen. Han skal skape gode opplevelser for våre privatkunder gjennom god rådgivning, godt kredittarbeid og breddesalg. Kristian har en fersk bachelor i økonomi og administrasjon, med spesialisering i økonomistyring og investeringsanalyse, fra BI.

Lotte Christine Nygård-Forsmo, 37 år er tilsatt som privatrådgiver ved Helgeland Sparebank sitt kontor i Mosjøen. Hun skal inn i ei nyopprettet stilling i bankens kundemottak, der service, god behovsdekning og rådgivning blir hovedoppgavene. Lotte har en bachelor i reiselivsledelse fra BI, i tillegg har hun lang fartstid som driver av Laksforsen Turist-Cafè og Vefsna Lodge. Hun er også aktiv i ulike reiselivsorganisasjoner.

Sandnessjøen:

Sølvi Johansen, 33 år er tilsatt som privatrådgiver ved Helgeland Sparebank sitt kontor i Sandnessjøen. Hun skal skape gode opplevelser for våre privatkunder gjennom god rådgivning, godt kredittarbeid og breddesalg. Sølvi har en bachelor i sosialt arbeid fra Høgskolen i Bodø. Hun har i tillegg lang fartstid i ulike stillinger som terapeut og konsulent, i kommunen og Bufetat.

Brønnøysund:

Linn Anette Nilsen, 34 år er tilsatt som bedriftsrådgiver med særlig ansvar for landbruksområdet, ved Helgeland Sparebank sitt kontor i Brønnøysund. Hun skal skape gode opplevelser for våre landbrukskunder gjennom god rådgivning, godt kredittarbeid og breddesalg. Linn har en bachelor i næringsmiddelteknologi fra Høgskolen i Sør-Trøndelag, og en bachelor i økonomi fra BI. Hun kommer fra stilling som finansiell rådgiver i Sparebank1 Nord-Norge.