Marcus & Martinus slaktes i Danmark: – Det er vel bare spørsmål om tid, før det går som med Justin Bieber

SLAKTES: Helgens konsert i Danmark blir slaktet av Dansk anmelder.

SLAKTES: Helgens konsert i Danmark blir slaktet av Dansk anmelder. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel
DEL

Avisa Nordland: Marcus & Martinus begynte denne uken på sin store Europa-turné. De startet i Herning i Danmark, før turen gikk videre til København lørdag.

Konsertene fikk slakt i den danske avisa Ekstra Bladet.

Det er Dagbladet som omtaler saken.

Thomas Treo, mannen som slakter tenåringene, har gitt krass kritikk tidligere også. Han skrev blant annet at tvillingene serverte «dåsepop» til skrikende unger og deres foreldre, skriver Dagbladet.

Slakter

Under helgens konsert er ikke anmelderen særlig fornøyd. Han gir terningkast én, og skriver «Det er vel bare spørsmål om tid, før det går som med Justin Bieber, og de våkner med en prostituert i senga, i stedet for en kvise i panna».

Dagbladet tok kontakt med Ekstra Bladet i fjor, for å høre deres versjon av saken. Avisas underholdningsredaktør, Peter Sloth, ville ikke ta selvkritikk den gang, overfor Dagbladet.

– Jeg tenker at det verken er første eller siste gang at en Treo-anmeldelse blir møtt med kritikk. Og heldigvis for det.

- Utdatert skribent

Teamet bak Marcus & Martinus er ikke fornøyd med den danske anmelderen.

- Marcus & Martinus har solgt rekordmange billetter til sin første Europaturné. Et enkelt Google-søk på Treo viser hva slags anmelder han her. En utdatert skribent som må ty til desperat ordbruk for å forsøke å tolke et av de største popfenomenene i Eruopa Akkurat nå, skriver presseansvarlig for Marcus & Martinus i en sms til Avisa Nordland.

- Nesten 200.000 solgte billetter taler for seg. Vi velger å høre på fansen, skriver hun videre.

Trofors-tvillingene skal besøke Stockholm, Berlin, Helsinki, Oslo, Hamburg, Düsseldorf, Stuttgart, Wien, Zürich, Warszawa, Praha, Athen, Beograd, Ljubljana, Zagreb og Milano i løpet av turneen.

Konsertene i Helsinki, Stockholm, Linkoping, Oslo, Zürich, Prague, Athen og Trondheim er alle utsolgt.

Tvillingene ble i desember 2017 kåret til «Årets Nordlending».

De ble Årets Nordlending: – Hæ? Var det vi som vant prisen? 

Artikkeltags