Artikkelen er for abonnenter Gikk tom for bagetter på bare noen timer etter ellevill åpning: – Mottakelsen vi fikk var over all forventning
Artikkelen er for abonnenter Setter opp matvogn og skal servere lunsj og middag: – Vi satser på det beste fra to kulturer
Artikkelen er for abonnenter Søker om serveringsbevilling på historisk grunn - vil gi tilbud til turister
Artikkelen er for abonnenter På første åpningsdag i Rana ble Martin (28) og Paal (29) utsolgt på under en halvtime: – Dagen etterpå var det enda større trøkk. Det var helt sinnssykt
Artikkelen er for abonnenter For å skape noe stort, kan det være lurt å ha noen enda større på laget: – Vi kunne ikke startet opp på dette nivået uten dem
Artikkelen er for abonnenter Tanjas kjøkken har ansatt sushi-kokken Diego: - Det er perfekt å jobbe her
Artikkelen er for abonnenter Tanja ble så rørt at hun måtte gråte da hun åpnet: – Dette har jeg drømt om
Artikkelen er for abonnenter Gatemat-salget i Rana gikk til himmels i juli: – Nordmenn leser menyen lenge, men ender likevel opp med junkfooden
Artikkelen er for abonnenter Siden Axel Jamtli (19) var tretten år, visste han at det var kokk han skulle bli - nå skal han drive Torshavn
Artikkelen er for abonnenter Åshild jobber med mat og kultur året rundt: - Det er en helårsgesjeft også utenom sesongen