Når Kai Henriksen nå skyter mot Nordland Arbeiderparti, skyter han egentlig mer mot egen regjering

Fylkesleder for Nordland AP, Bjørnar Skjæran. Foto: Arne Forbord

Fylkesleder for Nordland AP, Bjørnar Skjæran. Foto: Arne Forbord

Artikkelen er over 4 år gammel

Bjørnar Skjæran forstår ikke hvorfor Høyre reiser Hauan-sak i media.

DEL

LESERBREVJeg reagerer på Kai Henriksens uttalelse om at Nordland Arbeiderparti farer med tøv og skaper splid. Realiteten er jo at det er Høyre og Kai Henriksen som gjør det. Det var Rana Høyre som reiste Hauan-saken i media i går, og det er ikke vanskelig å skjønne hvorfor.

Da statsministeren og samferdselsministeren besøkte Mo i Rana i forrige uke, gikk de langt i å antyde at finansiering av Hauan vil være en del av NTP-prosessen. Dette er nye signaler, og vil bety at beslutning ikke kan komme på plass før i 2017. Kai Henriksen har tydeligvis ikke gjort jobben sin, og jeg oppfatter at det er bakgrunnen for at han har behov for å rette fokus mot andre rett før valget.

Arbeiderpartiet har vært tydelige på at det skal gjennomføres ei utredning om regionale konsekvenser av en eventuell endring av flyplasstrukturen på Helgeland. Dette synet er jo dagens regjering helt enig i:

Ekstern lenke fra regjeringen.no.

Når Kai Henriksen nå skyter mot Nordland Arbeiderparti, skyter han egentlig mer mot egen regjering. Jeg er overrasket over hvor lite orientert han faktisk er om denne saken.

Ekstern lenke fra Doffin.

I Nordland Høyres program står følgende å lese:

Fylkeskommunen er høringsinstans – i noen tilfeller også samarbeidspartner - i statlige samferdselsprosjekter i Nordland. Nordland har et stort behov for vesentlige utbedringer og kapasitetsøkning for gods- og persontransport på fylkets jernbanestrekninger. Det er også behov for en gjennomgående opprusting av europaveiene og en lufthavnstruktur tilpasset nordlandssamfunnets fremtidige behov.

Bjørnar Skjæran

Nordland Arbeiderpartiet

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags