EØS-avtalen er en svindel-konstruksjon skapt av maktkåte AP-politikere som drømte om store internasjonale karrierer

Det er skapt det inntrykk at Norge er avhengig av EØS for å få selge villfisken, oppdrettsfisken, oljen, gassen og vår hvite fossekraft, skriver Samfunnspartiets førstekandidat i dette leserinnlegget. Illustrasjonsfoto: Wikimedia Commons

Det er skapt det inntrykk at Norge er avhengig av EØS for å få selge villfisken, oppdrettsfisken, oljen, gassen og vår hvite fossekraft, skriver Samfunnspartiets førstekandidat i dette leserinnlegget. Illustrasjonsfoto: Wikimedia Commons

Artikkelen er over 4 år gammel

Samfunnspartiet skriver om forræderske politikere.

DEL

LESERBREVSamfunnspartiet mener EØS avtalen er en svindel-konstruksjon skapt av maktkåte AP-politikere som drømte om store internasjonale karrierer med skattefrie lønninger.

Det er skapt det inntrykk at Norge er avhengig av EØS for å få selge villfisken, oppdrettsfisken, oljen, gassen og vår hvite fossekraft.

«Vår miljøvennlige fossekraft trenger og ønsker EU ut fra inngåtte internasjonale miljøavtaler»

Sannheten er at EU trenger alt dette. EU området er fisketomt på villfisk og EU området egner seg ikke for fiskeoppdrett like lite som Norge egner seg for druedyrking til vin-produksjon. De har ikke nok tilgang på rent vann og heller ikke nok egnede arealer til selvforsyning.

Hadde fiskemilliardærene hatt andre og billigere plasser å hentet fisken fra så hadde de forlatt Norge for lenge siden pga høye lønninger til sine produksjonsarbeidere. Oljen og gassen får EU hos en trygg og stabil leverandør som Norge er, pluss at de andre produsentene befinner seg lengre vekk og ville gjort det dyrere å hente oljen og alternativene er heller ikke medlemmer av EU. Vår miljøvennlige fossekraft trenger og ønsker EU ut fra inngåtte internasjonale miljøavtaler.

SVEITS har funnet ut at de klarer seg bedre utenfor EØS avtalen enda de ikke har like lett solgte eksportprodukter som det Norge har.

Likedan som prestene har klart å skremme millioner av europeere og nordmenn til kirkene på søndagene med å lyve/skremme om helvete, så har toppolitikerne i AP, Høyre, FrP, Venstre, og KrF klart å skremme lettlurte og tildels dumme velgere til å tro at EØS og Schengen-avtalen er nødvendig for å opprettholde Norge sin velferd.

Øystein Meier Johannessen

Samfunnspartiets førstekandidat

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags