MDGs økonomiske politikk er hakket verre enn kommunistene i Rødt

John Glenn Robertsen

John Glenn Robertsen Foto:

DEL

LeserbrevDet er naturlige grunner til at partiet Rødt aldri har sittet i viktige politiske posisjoner, og forhåpentligvis heller aldri kommer dit. Til det er den økonomiske politikken hinsides all fornuft. Men partiet gjør det godt på meningsmålingene – det kan ingen ta fra dem.

En annet parti tilhørende venstresiden (jo da, de er røde som jordbær) er Miljøpartiet De Grønne. Det er et parti som gjør det svært bra i hovedstaden, men har lite å stille opp med ellers i landet – med få unntak i enkelte byer.

Det er en kjent sak at det er i MDG man finner fundamentalistene i norsk politikk – i tillegg til gammelkommunistene i Rødt. Du skal være nærmest sveiseblind for ikke se at partiets økonomiske politikk er rent vås fra A til Å. Det henger ikke på greip rett og slett.

Vi vet at de vil fase ut olje- og gassindustrien så fort som mulig. Det vil heldigvis ikke skje, da det store flertallet på Stortinget finner noe slikt totalt uansvarlig. Velferdsstaten som er helt avhengig av rikdommen utenfor vår langstrakte kyst vil gå nedom og hjem.

MDG har nemlig ingen plan som kan erstatte de enorme inntektene. Kun tåkeprat om å skape arbeidsplasser for gjenbruk og «satse på enkeltindividets kompetanse», hva nå det siste egentlig betyr i praksis – det vet nok ikke MDG selv.

Du finner også svært mange vegetarianere i partiet, uten at det er noe galt i seg selv å leve på linsesuppe og salatblad – hver sin lyst. Men partisympatisører landet rundt har skrevet aggressive debattinnlegg i media, hvor de går hardt ut mot alle oss som spiser kjøtt.
Hvis du i tillegg flyr mye så må du ta til deg stor skam.

De mest ekstreme vil ha slutt på kjøttproduksjon, eller i det minste redusere næringen til en brøkdel av det den er i dag. At mange mister arbeid og inntekt er en annen sak.

Andre igjen vil forby reklame for kjøtt og flyreiser. Nå sliter flyselskapene nok med å tjene penger – så med MDG`s totalitære politikk vil det bli enda tøffere tider. Det betyr nedbemanning og tap av arbeidsplasser.

John Glenn Robertsen

Samfunnsdebattant og politisk interessert

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags