Rana Blad lanserer ny Facebook-side dedikert til lokale meninger

NY FACEBOOK-SIDE: Rana Blad lanserer i dag sin nye Facebook-side som er dedikert til meninger og den lokale debatten.

NY FACEBOOK-SIDE: Rana Blad lanserer i dag sin nye Facebook-side som er dedikert til meninger og den lokale debatten. Foto:

Artikkelen er over 3 år gammel

For deg som ønsker å holde deg fullt ut oppdatert på den lokale meningsutvekslingen.

DEL

Som en naturlig følge av at meningsstoff blir stadig mer populært på våre nettsider har Rana Blad nå opprettet en egen Facebook-side dedikert til den lokale debatten.

- Vi ser at det lokale meningsstoffet blir en stadig viktigere del av vår satsing på nett. I dag er meningsstoffet blant de mest leste og delte sakene vi publiserer hver eneste dag. I tillegg er engasjementet rundt disse sakene svært stort. Vi har derfor valgt å lytte til leserne og oppretter nå en egen Facebook-side for meningsstoffet, forteller sjefredaktør Tore Bratt.

Den nye Facebook-siden ble opprettet mandag og har allerede fått over 500 følgere før den offisielt har blitt lansert. Det viser stor interesse, mener digitalsjef Tord Olander Pedersen.

- Slik det er i dag så publiserer vi ofte flere meninger på ranablad.no enn det som i dag blir delt via vår hovedside på Facebook. Og når man i tillegg vet at Facebook i dag er en av de mest effektive kanalene for å nå ut til de som er interessert i meningsstoff ser vi helt klart behovet for en egen Facebook-side dedikert til godt, lokalt og aktuelt meningsstoff fra Helgeland, sier Olander Pedersen.

Slik det er i dag kommer det inn flere bidrag fra leserne enn det man har plass til på papir. Derfor har Rana Blad tidligere opprettet en egen seksjon på nett for leserbrev, hvor det i tillegg er enkelt å kunne sende inn egne bidrag.

Tilfanget av meningsstoff er i dag så stort vi ikke kan legge ut alt av dette meningsstoffet på forsiden til ranablad.no. Mye publiseres i dag allerede direkte på meningsseksjonen ranablad.no/meninger og deles heller ikke via Rana Blads hovedside på Facebook. Men på den nye Facebook-siden vil alt av dette stoffet deles, i tillegg til faste spalter som Dagens leder, Ke de går?, På en lørdag og Ukeslutt.

- Det betyr igjen at stoffet vil bli lettere tilgjengelig for de som er interessert i den lokale meningsutvekslingen. Vi kommer fortsatt til å publisere utvalgt meningsstoff slik vi gjør det i dag via vår hovedside på Facebook, men for deg som lett vil ha tilgang til alt av meningsstoffet i din egen Facebook-feed vil den nye Facebook-siden forhåpentligvis være midt i blinken, avslutter Olander Pedersen.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags