At ordfører i Hemnes velger å cosignere på et brev ført i penn av Vefsns ordfører reflekterer ikke lokallagets mening i denne saken

Ordfører Jann-Arne Løvdahl i Vefsn har skrevet kronikken sammen med kollegene Bård Anders Langø i Alstahaug kommune, Christine Trones  i Hemnes kommune og Ivan Haugland i Leirfjord kommune.

Ordfører Jann-Arne Løvdahl i Vefsn har skrevet kronikken sammen med kollegene Bård Anders Langø i Alstahaug kommune, Christine Trones i Hemnes kommune og Ivan Haugland i Leirfjord kommune.

Av
DEL

LeserbrevRoger Stensen spør 27. juli om ordførers underskrift på det leserbrevet som tar til orde for at Rana ikke blir arnested for nytt sykehus på Helgeland, faktisk har vært gjenstand for behandling. Videre etterspør han også hvilken demokratisk behandling den samme underskriften har vært underlagt i Hemnes Høyre.

Hemnes Høyre har ikke under noen omstendighet styrebehandlet noen form for uttalelse eller politikk som drar i retning av at vi skal være en passiv støttespiller for Vefsn i saken rundt fremtidig sykehusstruktur på Helgeland. Eller i andre saker.

Saken er heller ikke fremlagt for Høyres medlemmer i form av et medlemsmøte.

At ordfører i Hemnes velger å cosignere på et brev ført i penn av Vefsns ordfører er ikke bare ytterst beklagelig, det reflekterer dermed heller ikke lokallagets mening i denne saken.

Jeg vil i det lengste legge godviljen til og håpe det beror på en inkurie at kommunens øverste politiske leder slår Hemnes kommune i hartkorn med Arbeiderparti-ordførere sør på Helgeland, som har en uttalt agenda om å bremse, for ikke å si sabotere, Rana som industriell motor og utviklingsarena.

Det vil være helt ødeleggende for kommunens renommé som forsøksvis seriøs aktør på Helgeland, om vi skulle bli assosiert med så destruktive krefter som det brevskriverne representerer.


Jon-Erik Graven

Leder, Hemnes Høyre

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags