Vi har et viktig verdivalg for fellesskapet foran oss, derfor er sterkere fellesskap et godt slagord for årets valgkamp

Av
DEL

LeserbrevJeg og alle som står på lister til valget har sagt ja til å bidra i de demokratiske prosessene i Hemnes de neste fire årene. Jeg håper det blir mange saklige diskusjoner der vi kan enes om hva som er best for flest mulig av innbyggerne i Hemnes. Hva som er viktigst, hva vi faktisk må prioritere, hva som kommer lengre ned på prioriteringslista og må vente, men ikke minst hva vi ikke kan gjøre i det hele tatt fordi økonomien eller faglige råd tilsier at det kan/må vi ikke gjøre.

Jeg er opptatt av Arbeiderpartiets verdier og politikk, og lokalt er jeg opptatt av hvordan vi på best mulig måte kan løse utfordringene sammen, -best mulig, for flest mulig. Ut fra den vinklingen har vi utarbeidet et veldig godt program for Hemnes AP. Vi har et viktig verdivalg for fellesskapet foran oss, derfor er sterkere fellesskap et godt slagord for årets valgkamp. I løpet av valgkampen har vi truffet mange hyggelige Hemnesværinger på alle tettstedene som ønsker å slå av en prat. De er opptatt av enkeltsaker og de er opptatt av helheten, og som Gro sa, alt henger sammen med alt.

Noe av det du kan lese om i programmet vårt er:

Vi vil arbeide for gode skoler og oppvekstvilkår for alle barn i Hemnes. Som Susanne (vår 3.kandidat) sier; «En god barndom varer i generasjoner». Det ligger mye kunnskap i de ordene. Vi ønsker at unge etablerer seg i kommunen og vi ønsker derfor å gi et tilskudd til førstegangsetablerere som bygger nytt hus i kommunen.

Vi vil arbeide for faste, hele stillinger i kommunen. Det er hovedsakelig kvinner som går i deltidsstillinger, så dette har også et likestillingsperspektiv vi legger vekt på. Kvinner skal kunne leve av sin egen lønn og de skal ha en ok pensjon når den tid kommer.

Vi vil jobbe for gratis skolemat fordi vi vet at mette barn lærer best. Det gir også en god sosial arena på skolen der alle er likestilt.

Vi vil arbeide for god omsorg for eldre og pleietrengende.

Les vårt program som alle husstander skal ha fått i posten. Hvis noen mangler kan de kontakte meg.

Noe skal bli bedre i Hemnes, men vi tørr også å si at alt kan ikke bli bedre. Det må endringer i struktur og drift til for å få økonomien i Hemnes på rett kjøl. De som styrer i dag har ikke gjort de grep som må til. Disse endringene ønsker vi å gjøre for at vi også i framtida kan være stolte Hemnesværinger.

På lista til Hemnes AP har vi mange dyktige kandidater. Søk opp Hemnes Arbeiderparti på FB. Der har vi presentert alle kandidatene med litt info og bilde utover sommeren. Jeg har de siste par årene lært dem å kjenne og det er mange dyktige og flotte folk.

Har du tenkt over at de som stemmer, bestemmer? Hvis du ikke bruker stemmeretten din overlater du til alle andre å bestemme. Jeg håper så mange som mulig leser vårt program og gir sin stemme til Hemnes Arbeiderparti. Hvis det er noen som står langt ned på lista du virkelig ønsker inn i kommunestyret, -gi dem et ekstra kryss.

Hva velger du? Det er ditt valg.


Godt valg

Med vennlig hilsen

Mette Varem

Ordførerkandidat for Hemnes Arbeiderparti

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags