Hurra for veiarbeiderne! Hadde det ikke vært for disse flotte veiarbeiderne som hjalp oss ut fra Mo i Rana hadde vi neppe kommet hjem i tide

Meget hjelpsomme veiarbeidere langs veien, skriver Bjørn Eiring.

Meget hjelpsomme veiarbeidere langs veien, skriver Bjørn Eiring. Foto:

Av
DEL

LeserbrevDette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.Natt til onsdag var vi kjørende sørfra og til Bodø med en liten båt på hengeren. En tur som hadde bydd på store problemer med en vanskelig motor som levde sitt eget liv med stadige stopp og tomgangsproblemer.

Så skulle vi ut av Mo, men der var det asfaltarbeid, så vi måtte vente, og litt lengre nord var det vedlikeholdsarbeid i en tunnel, så der var det også ventetid og ledebil. Da det så ble klart for videre kjøring slo motoren seg vrang igjen og vi måtte vente på nytt.

Veiarbeiderne skjønte problemet vårt og tok kontakt med tunnelfolka slik at når vi endelig fikk start igjen, tok ledebilene begge steder og gjorde klart for losing og vår passering uten venting, og vi kom oss gjennom og videre. Vi kom til Bodø på tidligmorran, men ved hjemkomsten på en svært hullete vei der vi måtte sakke farten mye, kuttet motoren, og nu var det bom stopp! Bil og båt måtte skyves på plass de siste meterne. Men hadde det ikke vært for disse flotte veiarbeiderne som hjalp oss ut fra Mo i Rana hadde vi neppe kommet hjem i tide. Så stor takk til veiarbeiderne fra oss og et stort Hurra for dem!
Hilsen to fra Bodø

Bjørn Eiring, passasjer, litt nord på E6 ut av Mo

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken