Som leder av Nordland Arbeiderparti oppfordrer jeg Bjørnar Skjæran om å rydde opp i egne rekker

Høyres 1. kandidat for fylkestingsvalget, Kai Henriiksen,svarer Bjørnar Skjæran og Nordland Arbeiderparti. Foto: Viktor Leeds Høgseth

Høyres 1. kandidat for fylkestingsvalget, Kai Henriiksen,svarer Bjørnar Skjæran og Nordland Arbeiderparti. Foto: Viktor Leeds Høgseth

Artikkelen er over 4 år gammel

Kai Henriksen med tilsvar til Bjørnar Skjæran.

DEL

LESERBREVTilsvar til Bjørnar Skjæran.

Bakgrunnen for min uttalelse om at AP skaper usikkerhet om hva de mener om realiseringen av Hauan, skyldes at fylkesråden for plan og økonomi Knut Petter Torgersen fra AP i et intervju med Helgelendingen gir inntrykk av at han skal jobbe mot realiseringen av flyplassprosjektet.

Man må også huske på at Torgersen er en del av fylkesrådet som utelukkende må forholde seg til fylkestingets vedtak i saken. Derfor er det oppsiktsvekkende at en av rådets medlemmer ikke vil respektere de vedtak som er lovlig fattet i tinget. Normalt ville en slik sak i ytterste konsekvens ført til en parlamentarisk situasjon i rådet. Som leder av Nordland Arbeiderparti oppfordrer jeg Bjørnar Skjæran om å rydde opp i egne rekker, og avklare hvorvidt fylkesråd Knut Petter Torgersen vil stå bak fylkestingets vedtak i framtiden.

For ordens skyld så ble jeg oppringt om saken av en journalist i Rana Blad, og har ikke som Skjæran hevder initiert denne saken. Det har de selv klart å gjøre.

Kai Henriksen

Gruppeleder Høyre, Nordland fylkestingSkriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags