Gå til sidens hovedinnhold

Mens politikerne prater svada er f.eks. isen i Beauforthavet i Alaska nesten borte

Artikkelen er over 6 år gammel

LESERBREV Dette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Å høre politikerne snakke om miljøkonferansen i Paris minner om Tramteatrets hit på 70-tallet og handlet om politikerne som prata tøv om ingen ting.

I dag er fakta at polarisen i Arktis forsvinner med 13 % pr. år, og målet med konferansen i Paris var å redusere oppvarmingen med en halv grad til 2030, så betyr det ingen ting i den prosessen.

Mens politikerne prater svada er f.eks. isen i Beauforthavet i Alaska nesten borte og isbjørnen aborterer på mangel av mat. Isen er så langt fra land hele året slik at isbjørnen ikke kommer seg ut for å jakte sel. Og den utviklinga skjer rundt hele Alaska.

Regjeringas svar er mer forurensning for å få ned SIC! Kuene fjerter for mye og mer olje- og gassutvinning i nordområdene ?????. Astrup – miljømann for Høyre, statsministeren, olje- og energiministeren og miljøvernministeren vil messe 2030 – 2030. Da er Arktis nesten isfri og havnivået har steget nesten en halv meter over hele kloden.

Hvordan Golfstrømmen f.eks. påvirkes da vet vi ikke. Og det mest skremmende er at media sluker vrøvlet med søkke og snøre og videreformidler svadaen. Har de ikke kunnskap om enkel og grunnleggende matematikk. ???? Da, i 2030 skal de møtes og se på hva de fikk til i 2015. Man blir stum av «dusteriet» deres.

Tor Øystein Brandacher

 

 

Kommentarer til denne saken