Har bodd på Båsmo mer eller mindre sammenhengende siden 1988 og aldri har brøytingen vært så bra som nå!

André Linder skriver at brøytemannskapene fortjener ros.

André Linder skriver at brøytemannskapene fortjener ros. Foto:

Av
DEL

LeserbrevBrøyting...

De hodeløse, svimle og fraværende menneskene i brøytemannskapet får pepper både i sosiale medier, aviser og langs veien. Det kjeftes, trues og gestikuleres over en lav sko.

I 14A er problemet at de aldri brøyter, i 14B er problemet at de alltid legger igjen isklumper i innkjørsla. Likevel finner disse to ihop i en form for enighet, vennskap har godt av en felles fiende.

Har bodd på Båsmo mer eller mindre sammenhengende siden 1988 og aldri har brøytingen vært så bra som nå! Mens det på 90-tallet hovedsaklig ble brukt brøytebiler med smalere og smalere gate som resultat, brukes det i dag en kombinasjon av brøytebil, traktorfres, veihøvel og hjullaster. Redskap velger de tydeligvis etter hvor lekkasjen fra himmelen er størst, gatene verst og det haster mest. Har de ikke tid til å gjøre det optimalt første runde vet vi at de kommer tilbake når presset avtar.

Må de legge snø igjen i innkjørsla starter vi fresen eller svinger den nykvessede spisspaden, vel vitende om at vi ikke kjøpte hus langs Miami Beach. Og skulle det nå gå en kule varmt inni skinnhuen trenger vi ikke å ringe inn klagen, det vet vi mange andre allerede har gjort...

Til slutt en oppfording til alle sinte og langfingrete boligeiere: bruk votter, ikke hansker!


André Linder,
yrkessjåfør (ikke brøyting), Båsmoen

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags