Du påstår at Høyre, FRP og Venstre setter 130 arbeidsplasser i Rana i fare! Utrulig hva du kan få deg til å si!

Bjørnar Skjæran, leder Nordland Ap

Bjørnar Skjæran, leder Nordland Ap

Artikkelen er over 3 år gammel

May Valle (V) med kraftig tilsvar til Bjørnar Skjærans leserbrev.

DEL

LeserbrevDette leserbrevet er et svar på Bjørnar Skjærans leserbrev publisert mandag 24. oktober. Les leserbrevet lengre ned på siden.

Setter fylkesrådet 130 arbeidsplasser i fare, Bjørnar Skjæran?

Har du mistillit til ditt eget fylkesråd? For det er vel egentlig det du sier, Bjørnar Skjæran?

Du påstår at Høyre, FRP og Venstre setter 130 arbeidsplasser i Rana i fare! Utrulig hva du kan få deg til å si!. Og dette er ene og alene fordi  vi støtter fylkesrådet ledet av Aps Thomas Norvoll si innstilling i saken om NRKs framtidige finansiering!!!   Nå mistenker jeg deg for å gå på tomgang.   

Når du som heilkjøpt fylkespolitiker, med eget kontor, med eget husvære og adgang til alle forberedende møter, ikke har klart å få frem nye momenter før i siste øyeblikk i fylkestinget, kan man spørre hvordan tiden i posisjonen brukes. 

Dette spillet dere nå driver i posisjonen, der saker kommer lenge etter tidsfristen og i tillegg ikke er ferdigbehandlet, det setter enda en nagle i kisten til det parlamentariske systemet i Nordland.

Dette spillet dere nå driver i posisjonen, der saker kommer lenge etter tidsfristen og i tillegg ikke er ferdigbehandlet, det setter enda en nagle i kisten til det parlamentariske systemet i Nordland

Når dere i posisjonspartiene sitter med all saksinformasjon flere uker før oss andre, bør vi kunne forvente at sakene er godt nok opplyst, ferdigbehandlet og utsjekket med partifeller når de endelig legges fram for fylkestinget.

May Valle

Gruppeleder, Nordland Venstres fylkestingsgruppe

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags