Gå til sidens hovedinnhold

To minutter før bussen skulle vært der, seiler den forbi uten å stoppe, mens vi er 30 sekunder unna å ankomme. For å få dekket taxiutgifter, må en sende regninga til fylkeskommunen. Etter min mening burde den blitt overlevert Boreal direkte her på Mo

Artikkelen er over 2 år gammel

Leserberv Dette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Det er vel ikke så uvanlig at rutebussene kan være forsinket 1-3 minutter, enkelte ganger mer når vinterføret er vanskelig. Hvor vanlig det er at bussene ankommer bussholdeplasser for tidlig, veit jeg lite om, da det ikke har skjedd fra der vi går på.

Men her om dagen skjedde det. To minutter før bussen skulle vært der, seiler den forbi holdeplassen uten å stoppe, mens vi er 30 sekunder unna å ankomme holdeplassen.  

Ringer da Boreal får å høre hva dette er, og får tilbakemelding at slik skal det ikke være. Får også et direktenr til trafikkansvarlig her i Rana, et mobilnummer som etter 10 sekunder går over til en mobilsvarer. Nå fikk jeg riktignok valget til å taste 4, for fortsatt å prøve å nå vedkommende, et valg jeg benyttet meg av. Etter 3 timer ga jeg opp, ringte til Boreal igjen, og ble da satt over til en hovedsentral. Etter mye om og men, kommer det frem at også dem til tider har problemer med å få trafikkansvarlig her i Rana i tale via telefon. 

Spørsmålet er da, hvorfor i all verden beholder dere en ansatt som så til de grader overser henvendelser fra både brukere og arbeidsgiver? Ingen andre en aktuelle lønnsmottaker kan være tjent med tilstander som dette. 

For å få dekket taxiutgifter, må en sende regninga til fylkeskommunen for å få dekt beløp som en følge av overivrige bussjåfører med lettvint holdning til når bussen egentlig skal forlate holdeplassen. Etter min mening burde den regninga blitt overlevert Boreal direkte her på Mo, med øyeblikkelig oppgjør, og ikke overlate papirmølla av klageinstanser til oss brukere. 

Når den tid kommer og nytt anbud skal ut, håper jeg virkelig at Boreal aldri får muligheten til å drive noe som helst her i Rana. 

Kommentarer til denne saken