«Det er ingen tvil om at han har jobbet mye med disse sakene, men både flyplass, dypvannskai og sykehus har det vært tverrpolitisk enighet om»

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

Leserbrev Arbeiderpartiets Tor Arne Strøm  skryter av at ordføreren har arbeidet hardt for å få på plass dypvannskai, sykehus og flyplass. Han får også skryt for at han har gjennomført strukturendringen i skolen.

Det er ingen tvil om at han har jobbet mye med disse sakene, men både flyplass, dypvannskai og sykehus har det vært tverrpolitisk enighet om. Når det gjelder flyplass, er det vel ingen tvil om at FrP’s Kenneth Svendsen har en stor del av æren for at flyplassprosjektet er kommet dit det er i dag. Angående dypvannskai, så har undertegnede jobbet opp mot departementet og våre folk i transportkomiteen. Pr. dags dato har det ikke lykkes å få bevilget penger til dette prosjektet, men vi fortsetter å jobbe for å få realisert dypvannskaia.

FrP har samferdselsministeren, derfor mener vi at FrP har størst mulighet til påvirkning i denne saka.

Når det gjelder skolestruktur, er vi helt uenige. Derfor går vi til valg for å endre denne. De som er enige med FrP og de andre i skoleopposisjonen, må stemme på ett av de fem partiene, FrP, SP, KrF, Rødt og V.  Hvis det ikke blir flertall i dette valget for å endre nåværende skolestruktur til tre sentrumsnære ungdomsskoler, så vil det bli svært vanskelig å gjøre endringer senere.

Allan Johansen

1. kandidat, Rana Frp

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken