At det vil ta 11 måneder til A- og juniorlag kommer inn i den nye klubben, betyr lite når vi har ventet i over 20 år

Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel
DEL

LESERBREV Mo IL og IL Stålkameratene har besluttet å forene kreftene og slå sammen all fotball til en klubb. Vi i prosjektgruppa mener dette har stor betydning for mange, og vil gi et løft for fotballen og samfunnet vi lever i. Med en felles klubb vil både spillere, trenere, frivillige, næringsliv og samfunn få mer igjen for innsatsen. Det positive vedtaket er resultat av godt samspill med representanter fra Mo og Stål, næringsliv og mange andre som vil skape noe for framtida som er mye større og viktigere enn oss selv.

At det vil ta 11 måneder til a- og juniorlag kommer inn i den nye klubben sammen med alle andre i barn og ungdom (alternativ B) betyr lite når vi har ventet i over 20 år. Vi har også tro på at styrene og de sportslig ansvarlige i Mo og Stål vil gå sammen og finne gode løsninger slik at det er et lag i 3. div også etter sesongen 2018.

Det er på plass et solid fundament for å lykkes. Vi har et offensivt næringsliv, gode naboklubber i Mo i Rana og andre steder på Helgeland som ønsker og vil bidra i en fotballsatsing. Det må selvsagt jobbes hardt over tid for å bygge en god organisasjon og en sunn idrettskultur som grunnmur for sportslig suksess. Flere titalls dyktige og positive personer går i gang med å skape en god felles fremtid for store og små, jenter og gutter, bredde og topp.

Vi vil takke alle som har bidratt underveis i prosessen og gleder oss til fortsettelsen.

Roger Håkonsen, Zar Eiendom AS

Bjørn Audun Risøy, Kunnskapsparken Helgeland AS

Anita Sollie, Rana Utviklingsselskap AS

Stein Kyrre Ulstad, Sportshuset Mo AS

Per Harry Steiro, IL Stålkameratene

Ørjan Valla, Mo IL

Ståle Krokstrand, IL Stålkameratene

Lars Erik Zetterlund Nilsen, Mo IL

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken