«Læringsmiljøet på Nesna har vært og er betydelig preget av at vi føler oss nedprioritert og oversett av ledelsen ved Nord universitet»

Studentrepresentant Kathrine Øines Dishington Johnsen forutsetter at de som startet på studier ved Nesna i høst, også får fullføre der.  Her er hun fotografert under studieåpningen i august.

Studentrepresentant Kathrine Øines Dishington Johnsen forutsetter at de som startet på studier ved Nesna i høst, også får fullføre der. Her er hun fotografert under studieåpningen i august. Foto:

Av
DEL

Bekreftelse på studentrettigheter

LeserbrevPå Nord universitet sine nettsider står det: «På sikt vil studenters valg av studiested avhenge av hvor Nord Universitet tilbyr studier. Studenter som er i gang med en utdanning vil kunne få fullført denne på det studiestedet de er tatt opp på. Dette gjelder også studenter som startet sine studier høsten 2019.»

Studentene på Nesna forutsetter derav at vi får fullføre utdanningen vår på Nesna, og at nedleggelsen vil skjer etter at studentene som begynte høsten 2019 er ferdige, altså våren 2024. Vi som studenter opplever at Nord universitet er utydelig, og vi vil ha en bekreftelse at Nord universitet står ved sine lovnader!

Vi ønsker også at Nord universitet bekrefter løftet vi fikk i fjor om at studenten på Nesna får samme fagvalg som Bodø og Levanger når det gjelder masterfag og fag 3.

Læringsmiljøet på Nesna har vært og er betydelig preget av at vi føler oss nedprioritert og oversett av ledelsen ved Nord universitet. Vi forutsetter det arbeides med at undervisningskvaliteten og læringsmiljøet skal være godt og at Nord universitet satser på oss slik som dere gjør med andre studenter ved institusjonen. Vi ønsker en tydelig ledelse og en klar bekreftelse på at våre behov og interesser som studenter blir ivaretatt av Nord universitet slik som det ble lovet oss.

Kathrine Øines Dishington Johnsen

Studentrepresentant ved Campus Nesna


Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags