FrP i regjering prioriterer Nordland, og nå bygges det i hele fylket for å sikre en god infrastruktur for fremtiden

Artikkelen er over 3 år gammel
DEL

Leserbrev Siden 2013 har Fremskrittspartiet i regjering skapt en enklere hverdag, noe som kommer yrkessjåfører, bilister og unge kollektivreisende i Nordland til gode.

Takket være at FrP i regjering, er riksvegbevilgninger i nord blitt økt betraktelig siden regjeringsskiftet, noe som har gjort flere viktige prosjekt mulig. E6 nord i Helgeland er godt i gang i byggefasen. Dette var en farlig veistrekning, som har skapt store problemer for næringslivet og utviklingen. Samtidig skal E6 i Helgeland sør bli igangsatt neste år. Slik kan E6 endelig kalles for en trygg vei. Oppi dette fikk FrP i regjering fjernet den planlagte bomstasjonen ved Krokstrand. Regjeringen har også satt i gang med en forkortelse og forbedring av E10 mellom Fiskebøl og Leknes. I tillegg får Riksvei 77 planleggingsmidler. Fylkesveiene har også fått et kraftig løft, der det asfalteres mer en tidligere på de lokale veiene, i motsetning til de rødgrønnes bevilgninger. FrP i regjering har også gitt fergesambandene over Tysfjorden hyppigere frekvens på natt, noe som gir både yrkessjåførene og privatbilistene mer fleksibel hverdag. Ikke minst har regjeringen bevilget store summer til jernbanen. Nordlandsbanen blir rustet og vedlikeholdt for fremtiden. Dunderlandsbanen utbedres for utvikling av gruvetransporten, og Ofotbanen blir utbedret med vekt på ytterligere godstrafikk på bane. Regjeringen økte frekvensen med kveldsavganger på saltenpendelen og kuttet billettprisene. Dette er gode tiltak for Nordland.

Siden 2013 har Fremskrittspartiet i regjering skapt en enklere hverdag

Regjeringen har også lagt opptil en lavere bompengeandel i bypakken i Bodø, noe som aldri hadde skjedd uten FrP. Det er også blitt totalreduskjon i bilavgiftene, slik at det blir en større valgfrihet mellom tog, kollektivt og bil. En ny flystripe, som gir bedre kapasitet og trivsel, er blitt prioritert av regjeringen. I alt er dette svært positivt for saltenområdet og for folk flest.

FrP i regjering prioriterer Nordland, og nå bygges det i hele fylket for å sikre en god infrastruktur for fremtiden.

Rudi Helmersen

Formann, Nordland FpU

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags