Svar til Bjørnar Skjæran: Det er kanskje ikke så nøye med fakta hvis man øyner muligheten til å prøve å sverte Regjeringen

Artikkelen er over 3 år gammel

Stig Tore Skogsholm med tilsvar til Bjørnar Skjæran.

DEL

LeserbrevBjørnar Skjæran lurer på hvorfor Kai Henriksen og May Valle stemte som de gjorde i den omtalte lisens-saken i forrige fylkesting. Mitt spørsmål til Bjørnar Skjæran må da bli om han kan huske å ha sett de to nevnte representantene under dette tinget? For det kan ikke jeg - de hadde begge permisjon. Men det er kanskje ikke så nøye med fakta hvis man øyner muligheten til å prøve å sverte Regjeringen - og pussig nok er det denne Skjæran nå plutselig trekker inn.

Nå hevder han at det er Regjeringens politikk å fjerne 130 arbeidsplasser på Mo i Rana. I USA taper snart en presidentkandidat som skamløst spiller på oppkonstruerte fryktbilder. Jeg håper Skjæran tar notis, men holder ikke pusten.

Det er for øvrig slik at Nordland er det eneste fylket som har levert et høringssvar til denne høringen. Det gjorde Fylkesrådet i september, innen høringsfristen til og med. Rådet tar i sitt svar som kjent ikke stilling til valg av modell. Det er dette svaret som følger denne høringen videre, i hvert fall er ikke fylkestingets vedtak å finne i saksdokumentene per i dag.

De som imidlertid tror at dette er det samme som å legge ned en stor kompetansearbeidsplass på Mo i Rana, har muligens litt vel høye tanker om den politiske makten Fylkesrådet i Nordland besitter.

La oss derfor få bort denne vrangforestillingen en gang for alle: Verken Fylkesrådet, Høyre, Venstre eller Frp har satt disse arbeidsplassene i fare.

La oss derfor få bort denne vrangforestillingen en gang for alle: Verken Fylkesrådet, Høyre, Venstre eller Frp har satt disse arbeidsplassene i fare. Jeg forstår at det er en kjær strategi i Ap å forsøke å sverte Høyre med alle midler - og dere må for all del ikke gi opp denne gullkantede formelen - men det er ikke pent gjort å skape usikkerhet rundt arbeidsplasser for å oppnå dette.

Med det ønsker jeg Bjørnar Skjæran en riktig god helg, og lykke til med de kommende politiske prosesser i Arbeiderpartiet.

Stig Tore Skogsholm

Fylkestingsrepresentant for Høyre

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags