Ettersom Avinor ikke har anlagt noe parkeringsplass utenfor kameraene blir det nesten kaotiske tilstander

Leserbrevskribenten klager på de nye parkeringsordningene på Røssvoll.

Leserbrevskribenten klager på de nye parkeringsordningene på Røssvoll. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

LeserbrevMeg og mange andre har reagert på praksisen som er innført ved flyplassen hvor en blir bøtelagt for overtredelse av de tillatte 10 minutter for av- og påstigning av passasjerer.

Det fører til tilstander som det var en kveld nylig, at et titalls biler hadde parkert utenfor kameraene i påvente at flyene skulle lande. Ettersom Avinor ikke har anlagt noe parkeringsplass utenfor kameraene blir det nesten kaotiske tilstander.

Som en mor fortalte meg er det synd på ungene som vil se fly på nært hold og se sine kjære reise og komme. Nå er ikke 18 kroner i gebyr for 10 minutt så mye, men når du får regningen for overtredelse av noen minutt er den på 48 kroner med en kvass replikk om at du ikke har noen parkeringsavtale med Avinor.

Selv ble jeg ilagt et gebyr på nesten 500 kroner da jeg visstnok skulle ha stått der i mange dager. Da hadde jeg vært med noen og hentet dem noen dager senere. Etter mye om og men med telefoner og mail fikk jeg en liten beklagelse at de hadde kontrollert kameraene og jeg hadde rett.

En kjenning av meg ble også feil ilagt gebyr på samme sak, men ga opp da han skjønte at klage kun ble mottatt på mail og da det ikke var hans greie, betalte han likeså. Det må da la seg gjøre å få utvidet de 10 minutt til en halv time eller mer, da jeg ikke skjønner hensikten med kun 10 minutt.

At dette er innført på større flyplasser, betyr ikke at små lufthavner må ha samme lov.

Hugo Gustavsen

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags