I min naivitet trodde jeg at en sjefredaktør skal være nøytral og positiv, og ikke "fordømmende" for det som skjer i lokalsamfunnet

Fra møtet om sammenslåing av Mo IL og Stålkameratene til Rana FK.

Fra møtet om sammenslåing av Mo IL og Stålkameratene til Rana FK. Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

Evelyn Britt Solem kommenterer sjefredaktør Marit Ulriksens ukeslutt om Rana FK i dette leserbrevet.

DEL

Leserbrev I min naivitet trodde jeg at en sjefredaktør skal være nøytral og positiv, og ikke "fordømmende" for det som skjer i lokalsamfunnet.  At hun innledningsvis sier at hun ikke er noen fotballekspert, krever desto mer at hun må være sikker i at kommentarene hun gir, er overensstemmende med de faktiske forhold, bl.a. årsakene til etableringen ved siden av det rent sportslige, dårlig økonomi og gjeld! Det er med forundring jeg i dag leser sjefredaktør Ulriksens kommentarer om nyetableringen av Rana FK og hvem som har skylden for at laget ikke kommer på banen før i 2019!  Tror neppe det ville vært mulig å få på plass det som er nødvendig med en nyetablering i løpet av så kort tid, derfor mener jeg personlig det var fornuftig å vente til 2019.

Sjefredaktøren reflekterer ikke over at dersom Stålkameratene hadde sagt ja til alternativ A, ville sannsynligvis klubbnavnet Mo IL, vært borte fra da av!  

Jeg skjønner lite av innspillet om at møtene i november i fjor, knapt var over før Stålkameratene var ute og ønsket en syv, åtte spillere fra Mo IL, for å sikre 3.plassen til et nytt Rana FK!  Sjefredaktøren mener det ville være en gåte om Mo IL-spillere kunne tenke seg en slik ordning. Med tanke på at spillere fra begge klubber skal spille sammen i en ny klubb, er jeg fristet til å kaste ballen tilbake til redaktøren å si hvem er det som bommer for åpent mål?

At det er uenighet hvordan ting håndteres i den påkommende etableringen, er vel kanskje ikke så vanskelig å forstå. Tid tar tid! Men når en sjefsredaktør i sitt innlegg ikke har et positivt ord å si, men istedet nører opp mer glør til ilden, er det sannelig ikke lett å få til et fruktbart samarbeid som er nødvendig for å lykkes! Hvor har sjefsredaktøren det fra at det garantert var noen fra Stålkameratene som gledet seg over at Mo IL falt fra 3.til 4.div.????? 

Hva med avskjedsordene fra redaktøren: At det gjør absolutt ingenting om at disse innbitte tilhengerne (les:hjerter i Stålkameratene og Mo IL) ikke finner veien til Sagbakken neste år. Hva er galt med å ha sine hjerter i dagens respektive klubber, men innser at en ny klubb vil komme?

Evelyn Britt Solem

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken