«Vi må ha politikere som har evnen til å ta tøffe beslutninger som gagner alle innbyggerne og ikke enkeltsektorer»

Fra nå av er det fylkespolitikk som gjelder for Ranas varaordfører Linda Eide.

Fra nå av er det fylkespolitikk som gjelder for Ranas varaordfører Linda Eide. Foto:

Av
DEL

MeningerEtter 12 år trer jeg nå ut av kommunepolitikken. De fire periodene jeg har sittet i politiske utvalg har vært svært lærerike og spennende. Jeg kom inn i min første periode som en helt uerfaren politiker i 2007 og avsluttet min siste periode som varaordfører. Disse årene har vært med å forme meg som person og politiker. Det politiske klimaet har variert fra periode til periode, men totalt sett syns jeg det har vært godt.

Når jeg tenker over hvor mye som er utrettet på disse årene blir lista lang. Det har blant annet blitt bygget nye sykehjem, skoler og omsorgsboliger. Vi har fått realisert Campus Helgeland, nytt museum, flerbrukshaller og studentboliger. Nye kjøpesenter har kommet opp og vi har fått realisert havmannplassen og havmanntraseen som mange har glede av hver dag. Vi har også fått ny E6 gjennom kommunen.

Jeg er stolt over å ha fått vært med på å realisere alle disse prosjektene sammen med kommunestyret. For å kunne fortsette den positive utviklingen og komme i havn med store prosjekt som flyplass, sykehus og dypvannskai er det viktig at man har en ordfører og styringspartier som har evnen til å se helheten i kommunen. Vi må ha politikere som har evnen til å ta tøffe beslutninger som gagner alle innbyggerne og ikke enkeltsektorer. De fleste innbyggerne går gjennom alle livets faser, fra behov om barnehageplass, til sykehjemsplass og da er det viktig å ha politikere som ser alle innbyggerne sine behov og fordeler godene på best mulig måte.

Jeg ønsker alle mine politiske kollegaer takk for laget og de som stiller til gjenvalg, lykke til med valget!

Selv om jeg nå trer ut av kommunepolitikken har jeg ikke tenkt å avslutte mitt politiske engasjement. Jeg er nå motivert til å bruke mitt engasjement på fylkespolitikken.

Godt valg!

Linda Eide

Varaordfører

8. kandidat Nordland Fylkesting

for Arbeiderpartiet

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags