Har Rødt i Nordland tenkt å legge ned sykehuset i Rana og stanse flyplass på Hauan?

Av
DEL

LeserbrevHar Rødt i Nordland tenkt å legge ned sykehuset i Rana og stanse flyplass på Hauan? Kan se slik ut.

Det har vært et folkemøte i Sandnessjøen hvor de politiske partiene fikk spørsmål om bl.a. sykehusstruktur på Helgeland og stor flyplass på Hauan. Svarene fra lokalpolitikere fra Alstahaug overser jeg. De kjørte lokale løp. Stortingsrepresentant Hanne Dyveke Søttar fra FrP tar jeg med et stort gjesp, der hun vandrer i politisk alenegang som en slags lokalpolitiker på Stortinget, i sin motstand mot Hauan. Så lenge statsrådene fra FrP og stortingsgruppa sier JA.

Det som var interessant var svarene fra de to fylkespolitikerne som er på valg. De representerer ikke lokallag, men heile fylket. SVs Marius Jøsevold som er SVs gruppeleder i fylkestinget svarte: to sykehus på Helgeland og Ja til Hauan. Som forventa og som vi kan stole på.

Per-Gunnar Skotåm fra Rødt svarte: Ett sykehus, sør for Korgfjellet, og nei til stor flyplass på Hauan. Med andre ord: Rødts toppkandidat til fylkestinget vil legge ned sykehuset i Rana og vil stanse flyplass på Hauan. Det bør ringe ei klokke for de som har tenkt å stemme Rødt i regionen. Det vil jo nær sagt være sjølmål.

Inge Myrvoll

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags