Rana Blads leder beskylder AP, SV og KrF for å ha vedtatt nedlegging av Mo U på bakrommet. Det er ukjent for meg

Leder i Rana Ap, Linda Veronika Eide. Foto: Øyvind Bratt

Leder i Rana Ap, Linda Veronika Eide. Foto: Øyvind Bratt

Av
Artikkelen er over 4 år gammel

Linda Veronika Eide i Rana Ap reagerer på mandagens leder i Rana Blad.

DEL

LeserbrevKommentar til Leder 6. juni «Uredelig skolespill» (les lederen nederst i saken, red. anm.)

Hvilken panne smeller egentlig skoledøra i? Kanin opp av formannskapshatten?Alternativet nedlegging og salg av Mo u og bygging av ny ungdomsskole på Gruben ble første gang lansert i prosjektet «optimalisering av ungdomsskolestrukturen, alternativet står i Kaupang rapporten og har fulgt sakspapirene og høringspapirene siden 2014. Det har også Rana AP sin bestilling av utredning på salg av Mo U og bygging av ny skole på Gruben. Så da snakker vi i så fall om en gammel kanin.

Vegring? 18. mai hadde Oppvekst -og kulturutvalget skolestruktursaken oppe til behandling. Her tok AP, SV, KRF, H og V saken til orientering og sendte den videre til formannskapet. Hvorfor utelater Leder i RB å nevne opposisjonspartiene?

Indre gemakker? Vi blir beskyldt for å være uredelige og kjøre interne prosesser? I Rana Arbeiderpartiet kjører vi åpne prosesser. Vi har hatt en lang og åpen prosess med informasjon og møter. Det er medlemsmøtet som avgjør større saker. Alle medlemmer har mulighet til å komme med egne forslag og stemme over de, er det uredelig?

I Rana Arbeiderpartiet kjører vi åpne prosesser. Vi har hatt en lang og åpen prosess med informasjon og møter

Vedtatt på bakrommet? Leder beskylder AP, SV og KrF for å ha vedtatt nedlegging av Mo U på bakrommet? Det er ukjent for meg, men i « formannskapsrommet» vedtok AP, SV, Krf, H og Frp å legge ned Mo U. Nok en gang, hvorfor utelater Leder i RB å nevne opposisjonspartiene?

Følg skolestruktur-debatten. Finn alt på ranablad.no/skolestruktur.

Lederen avslutter med at det er besynderlig, det jeg syns er besynderlig er at  Leder i RB feilinformer Ranas befolkning.

Linda Veronika Eide

Leder Rana AP 
Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags