Vi kan ikke ha politikere som forvalter våre penger på denne måten. Skamløs arroganse blir sjeldent glemt

Leserbrevskribenten lurer på hvem som skal ta de stadig større kostnadene med ombyggingen av Moheia.

Leserbrevskribenten lurer på hvem som skal ta de stadig større kostnadene med ombyggingen av Moheia. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

LeserbrevDet har vært skolestart, og en smilende kommunaldirektør for undervisning er blitt observert i en huske på barneskolen på Ytteren (den som var bygget som ny ungdomsskole), og elever fra Gruben er blitt intervjuet og sier de synes brakketilværelse på Mo er bedre enn gammelskolen på Gruben. De skulle heller ha spurt elevene hva de syntes om en splitter ny u-skole på Gruben.

Det har vært stille omkring investeringene på Moheia/Rana ungdomsskole, og det er derfor all mulig grunn til å minne om dette hasardiøse pengesluket, som forøvrig ikke ser ut til å ha noen grenser.

Det begynte på 37 million kroner, som steg raskt til 85 millioner. Dette fikk en av representantene fra Høyre til å entre talerstolen for å få forsikringer fra rådmannen om dette ville holde. Noe som ble bekreftet av rådmannen.

Nå er prisen kommet opp i over 125 millioner kroner inkludert parken. (ref Ranano 9/6-2018)

Vi snakker altså om en økning på vanvittig mange millioner fra det som ble presentert da skolevedtaket ble fattet. Hvordan er det mulig med så slett planlegging, og samtidig snakke om forsvarlig langsiktig økonomiplanlegging?

Det er lett å trekke konklusjoner om at dette prosjektet har vært fullstendig uten styring fra administrativ side, samtidig som politikerne fra AP, H og SV har applaudert fra første rad.

Dette blir en hovedsak i neste års kommunevalgkamp. Vi kan ikke ha politikere som forvalter våre penger på denne måten, og som overhodet ikke hører på hva innbyggerne mener. Jeg opplever at våre folkevalgte har startet på et prosjekt, som de ser seg nødt til å fullføre. Men hvem tar kostnadene?

Skamløs arroganse blir sjeldent glemt!!

#valg2019

Lena K Aas

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags