Bygningsmassen og området rundt Nord-univeritet campus Nesna inneholder et enormt potensial

Vakre potensielle Helgeland, utsikten Sjonfjellet

Vakre potensielle Helgeland, utsikten Sjonfjellet Foto:

Av
DEL

LeserbrevFørst vil eg uttrykk min medfølelse med Nesnasamfunnet i den fasen vi er i no, med mulig nedleggelse av Nesna lærerhøgskole (Nord-universitet Campus Nesna). Hjørnesteinsbedriften på Nesna i over100 år. Man kan trygt sei at Nesnasamfunnet e i ei krise.
Det e kanskje dristig gjort av meg i den fasen Nesna e i no, å kom med nye spenstige idea og drømma. Det tenk eg å gjør, fordi eg mein det hasta. Eg e bekymra for at Nesna ska bi et tomt samfunn deler av året, et ferietettsted der husan blir brukt til sesong hus -feriehus istedenfor helårs hus og et levanes samfunn.
 

Nesna ligg sentralt til på vakre Helgeland, midt i mellom 3 flotte byer. Tenk om vi kunne samarbeide med stat og kommuner og lag og foreninger om å starte et rehabilitering, habiliterings og ressurssenter for syke og pårørende i hele Nordland.
Bygningsmassen og området rundt Nord-univeritet campus Nesna inneholder et enormt potensial. Der er kontorer, undervisningsrom ,gymsal, basseng internat fotballbane turområder, hav og fjell m,m,m.
Det vil gi arbeidsplasser til både pedagoger, helsepersonell, renholdere og vaktmestere. Det vil også gi praksisplasser til Sykepleiere.Vernepleiere og Helsfagarbeidere.

Eg ønsk Nesna lykke til med ei potensiell god fremtid!


Mari Nyjordet Pedersen, vernepleier/vikar, Nesna.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags