Tanker etter skolemøtet:–Det er ikke slik vi vil ha det i Rana kommune! Vi vil stå sammen og kjempe fram gode verdier

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Astrid Danielsen deler sine tanker med oss etter skolemøtet i april i dette leserbrevet.

DEL

LeserbrevDet var ikke glansbildene av flott inventar og utsmykninger, – sakkosekker, sofaer og flotte møbler som talte til meg og rørte hjertet mitt på dette møtet. Men det var alle de som viste sitt engasjement i saken og tenkte på barn- og ungdoms beste, ja hele familiene i Ranasamfunnet. 

Jeg har selv hatt 4 barn ved Gruben skole fra 1–10 klasse, som igjen har hatt sine barn ved samme skoler, og nå igjen sine små barn. (Som dere leser så er jeg så heldig og få være oldemor.)

Vi hadde respekt for både rektor og lærerne som var fagpersoner og fantastiske mennesker. De var verd å lytte til, men i dagens Rana kommune vises det ikke mye respekt for lærernes kompetanse og innspill i skolesaken, dessverre. Dette er veldig trist. Hva er det som rører seg i det politiske styret i Rana nå? Det styres ved makt–ikke ved samarbeid. 

Ofte gjentas et slagord som er provoserende: «Vi har flertall og dermed blir det sånn.»    Dette høres hovmodig ut, og hovmod står som kjent for fall. Jeg kan ikke tenke meg at dette klima som nå råder skal få fortsette, for makan til respektløshet og arroganse fra administrasjon og styrende politikere i prosessen med skolesaken skal man lete lenge etter. 

Det er ikke slik vi vil ha det i Rana kommune! Vi vil stå sammen og kjempe fram gode verdier og at alle skal trives og ha det bra.


Astrid Lovise Danielsen

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags