Tydelig at man begynner å bli så desperat at man tyr til slike tullete utspill som det disse to AP-medlemmene gjør

- AP bør ikke bruke ressurser på å fortelle løgner om hva andre partier står for, skriver Frank Berg Johansen i dette leserbrevet. Bildet er av Peter Eide Walseth og Elin Dahlseng Eide fra Rana Ap.

- AP bør ikke bruke ressurser på å fortelle løgner om hva andre partier står for, skriver Frank Berg Johansen i dette leserbrevet. Bildet er av Peter Eide Walseth og Elin Dahlseng Eide fra Rana Ap. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

AP med skremselspropaganda på bunnivå.

DEL

LeserbrevI Rana Blad den 8. mars serverer varaordførerkandidat Eli Eide og nestleder Peter Walseth en fantasifull påstand om Rana Senterpartis holdning til ny storflyplass i Rana.

De fantaserer om at Senterpartiet vil gjøre om vedtaket om 300 mill. Rana kroner til flyplass, hvis de kommer i flertallsposisjon etter høstens kommunevalg. Det er ikke kommet et «fnugg» av signaler om at Senterpartiet ikke vil følge flertallsvedtaket om 300 mill. kr til ny flyplass.

I Rana Blads gallupundersøkelse om det er riktig å bruke 300 mil. til flyplass, var Senterpartiets velgere de som kom best ut. Det falt dere selvfølgelig tungt for brystet at det var større tvil blant Aps velgere.

Etter flere meningsmålinger med sterk tilbakegang for Rana AP i forhold til siste kommunevalg, er det tydelig at man begynner å bli så desperat at man tyr til slike tullete utspill som disse to AP-medlemmene gjør i denne saken.

Valgkamp er en fantastisk demokratisk øvelse, hevder nestleder Peter Walseth i samme åndedrag, og føyer til at vi i AP forteller hva vi står for. Ja, – det har dere mer enn nok med, og da bør dere ikke bruke ressurser på å fortelle løgner om hva andre partier står for, da blir ikke valgkamp en demokratisk øvelse. Det kreves et minimum av redelighet i slike øvelser, og det viser dere for all verden at dere ikke har. Bunnivå er konklusjonen!

Frank Berg Johansen

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags