Arbeiderpartiet i Rana tar forkastelige valg, gang på gang

Av

Formann i Rana FpU går hardt ut mot Rana Arbeiderparti i dette leserbrevet.

DEL

LeserbrevDet er ingen hemmelighet at folk er irriterte, frustrerte og oppgitt over politikken som har blitt ført i Rana de siste årene. Arbeiderpartiet har styrt Rana og maktarroganse er visst deres beste venn.

Ikke er de bare arrogant, men de har også en forkastelig ideologi som ikke bryr seg om enkeltmennesker, ei deres liv. Dette kan kort beskrives slik:

Først legger arbeiderpartiet ned kommunens skoler, deretter nekter de å selge skolebyggene til private initiativ som ønsker, og ikke minst kan drive skole for lokalsamfunnet. Deretter går de ut og vil selge skolebyggene for den skyhøye prisen av en krone. Men haken er at bygget ikke kan brukes til skoledrift.

Et skolebygg, hvor man ikke skal kunne drive skoledrift fordi det er skiltet med et privat navn istedenfor kommunens navn. Et skolebygg skal ikke kunne gi en skoleplass nært elevene, fordi arbeiderpartiet er såpass prinsippfaste at de nekter alle varme hender som ikke er kommunale å delta.

Mens Montessori skolen i Dalsgrenda må fortsette å drive skole i telt, kan noen andre kjøpe et funksjonelt skolebygg, å bruke det til alt annet en skole. Dette er og vil alltid være en skam i den kommunale politikken.

Vi i Fremskrittspartiet mener det er en selvfølge at montessoriskolen skal kunne kjøpe dette bygget å flytte all virksomhet dit. Vi mener det er en selvfølge at hvis andre vil starte en form for skole i Rana så skal de få muligheten til å kjøpe et tomt, ubrukt skolebygg slik at elevene får en skole nær hjemmet.

Vi i Fremskrittspartiet er det mest logiske valget for folk som mener at deres liv ikke skal dikteres av politikerne. Vi er det eneste partiet som kommer til å kjempe hver eneste dag, for at private aktører som kan gi elevene et godt tilbud skal få muligheten. Vi er partiet for de som ikke bryr seg om hvem som gir tilbudet så lenge tilbudet er godt.

Dette viser at vår politikk er det som er sunt for Rana, og at arbeiderpartiet burde skamme seg over hvordan har behandlet denne saken.

Jeg skammer meg over Rana Arbeiderparti, jeg skammer meg over politikken som blir ført, og jeg håper virkelig at Rana Fremskrittsparti kan få ta over ordførerklubba neste gang, slik at alle som ønsker å starte skole i godkjente skolebygg skal få lov til dette. Slik at vi kan få litt konkurranse i skolen.

Jeg håper samtidig at folk ser at ideologien og prinsippfastheten arbeiderpartiet fører ikke burde få mere makt, hverken i Rana, eller på stortinget.

I år er det stortingsvalg, velg et parti som er på din side, velg et parti som snakker med folk, ikke til folk. Velg et parti som har bevisst i regjering at vi leverer. Velg for deg selv, velg for skolebarna, velg for Rana og velg for Norge, gå til valglokalet den 11. september og stem Fremskrittspartiet, godt valg.

Kristoffer Andersen

Kristoffer Andersen

Formann i Rana FpU

Mo i Rana

Følg på: Facebook

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags