Skulle utfallet bli to-sykehusmodellen, så sier det seg sjøl at det største akuttsykehuset bør være i Rana. Uten å utdype det noe mer

Av
DEL

LeserbrevDette er ingen parodi, la det være sagt med en gang. Det er blitt foretatt så mange analyser de siste årene og rapporter. Og den siste fra den eksterne ressursgruppa. Hvor det stadfester to ganger etter alle kunstens regler, og det mandatet gruppen fikk å jobbe etter. Man skal helst ikke gjenta seg sjøl for ofte, men når enkelte miljø sør om det magiske fjellet Korgfjellet ikke tar innover seg de faktiske forhold, da må man begynne å lure på hva som er galt.
Det er foretatt bæreevneanalyse, økonomianalyse m.fl. I den siste så var det hvor det var mest lønnsomt å bygge ut nåværende bygningsmasse. Her var det Rana som kom best ut i forhold til Vefsn og Alstahaug (Sandnessjøen). Da kom det fram at ved å bygge ut Rana og bruke av den nåværende bygningsmassen, så ble det også penger til DMSer.
Skulle utfallet bli to-sykehusmodellen, så sier det seg sjøl at det største akuttsykehuset bør være i Rana. Uten å utdype det noe mer.

Vidar Arnstein Olsen

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags