Gå til sidens hovedinnhold

Mosing har både Sigrid, Maria Mena og Coldplay på programmet i vårkonserten

Artikkelen er over 1 år gammel

Mosing, Mo i Ranas tensingkor, er snart klar for konserten «Mosing på rømmen» i Mo kirke torsdag ettermiddag.

– Også i år følger vi tradisjonen der konsertnavnet føyer seg inn i rekken blant mer eller mindre meningsløse konsertnavn som Mosing har hatt på sine vårkonserter gjennom over 20 år. Ungdommene, jenter og gutt mellom 14 og 20 år, har brukt onsdagene etter jul på å øve inn sanger til konserten og gleder seg nå til å framføre det de har øvd på de siste månedene, sier voksenleder i Mosing, Sølvi Ulvestad, i en pressemelding.

Mosing stiller med solister fra egne rekker, og alle som ønsker det får være solister på minst en sang. Koret har 15 medlemmer, med ungdommer fra hele Rana.

Programmet til konserten er satt sammen av ulike musikksjangere og av både nye og gamle sanger. Vi får blant annet høre Sigrid sin «Don't feel like crying», som kom ut i år, Ewa Weel Skram sin «Om du vil» fra 2018 og Maria Mena sin «All This Time». Av gospelsanger er det blant annet en gjenganger fra flere tidligere vårkonserter, «Joyfull» fra filmen Sister Act 2. Fra Coldplay er det sangen «Up & Up» som står på programmet.

– Og enda er det flere godbiter vi plukket med oss da vi var på rømmen, sier Ulvestad.

På konserten har Mosing fått med seg dyktige musikere i bandet, og de lover at det skal bli trøkk i Mo kirke denne kvelden.

– Som gjester har vi med oss de tre eldste i Tweensing, som alle starter i Mosing fra høsten av. De skal framføre en av sangene fra sin konsert som var i Mo kirke rett før påske, avslutter Ulvestad.

 

Kommentarer til denne saken