Et vogntog har kjørt i en fjellvegg på E6 gjennom Dalsgrenda.

- Én person i traileren, skal være skadet, men ved bevissthet. Ingen andre kjøretøy involvert. Nødetatene er på tur, opplyser politiet i Nordland på Twitter.

Statens vegvesen skriver på sin side at ulykken har skjedd i Saltvika like ved Dalsgrenda. E6 er stengt i begge retninger.

Vogntoget skal ifølge NRK trafikk ligge utenfor veien, men skadene er så store at veien blir holdt stengt.

Klokken 11.52 opplyser politiet at nødetatene jobber på stedet.

- Det skal være to trailere involvert i ulykken - en trailer har kjørt i grøfta - ikke personskader. Den andre traileren har kjørt i fjellveggen, der er sjåføren skadet, men gikk selv inn i ambulansen. Store materielle skader på stedet, skriver politiet.

Det er manuell dirigering på stedet, men veien kan på kort tid bli stengt igjen.

Oppdatert 12.15: Ifølge innsatsleder Jørgen Barkenæs er det snakk om en møteulykke.

- Den ene sjåføren er helt uskadd, mens den andre ble sittende fast og måtte hjelpes ut av brannvesenet. Vedkommende er kjørt til sykehuset for sjekk, men skal være relativt uskadd.

Politiet skal etterforske ulykken.

Trafikken slippes nå forbi i puljer.

Oppdatert 13.01: En tipser som kjørte fra Korgen mot Mo i Rana noen minutter før ulykken skjedde, opplyser til Rana Blad at det var voldsomt glatt akkurat der ulykken skjedde, og at dette var eneste plass på strekningen hvor det var sånn.

- Det lå et lag med is på kjørebanen som ikke var mulig å se.

Vedkommende sier at det lå is på en strekning på rundt 600 meter, og at han selv mistet grepet og fikk sleng på bilen der.