Kari Bremnes kommer med ny konsert. Men du må ta båt for å være med

Kari Bremnes kommer til Trænafestivalen.

Kari Bremnes kommer til Trænafestivalen. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

Det er ikke noe nytt at Trænafestivalens lineup domineres av norske artister. Til sommeren kan du oppleve Kari Bremnes, Daniel Kvammen, Virkelig og Erling Ramskjell på festivalen.

– Konsertene er det mest spennende jeg gjør. Og vi snakker høyspenning. Det er der vi møtes med alt vi har, sal og scene. Jeg har alltid hatt stor respekt for publikum, men de første årene var jeg reddere. Etter hvert har vi utviklet noe som ligner et vennskap, publikum og jeg. Det er en absolutt forvandling, sier Kari Bremnes i en pressemelding fra Trænafestivalen.

Daniel Kvammen

Daniel Kvammen har også en kjent stemme for det norske publikum.

Etter et eventyrlig debutår i 2015, hvor det tre ganger Spellemann-nominerte debutalbumet «Fremad i alle retninga» og monsterhiten «Du fortenar ein som meg», ble Daniel Kvammen for alvor plassert på det norske musikkartet.

Med et hundretalls konserter i hele Norge, deriblant utsolgte klubbkonserter og kritikerroste opptredener på Øyafestivalen, Slottsfjell, by:Larm, Pstereo og en rekke andre festivaler, har Kvammen og bandet opparbeidet seg et solid rykte.

Virkelig

Siden sin spede ungdom i XRK Rockeklubb i Bodø har Virkelig vært på Trænafestivalen. De har spilt å både XRK-teltet og Trænabanken (da Syv Søstre) og er stadig å se i intervjuer.

– Endelig har de lagt resten av landet for sine føtter og er selvfølgelig tilbake på Trænafestivalen og noen små måneder etter festivalen får vi høre deres lenge ventede debutalbum, skriver festivalen i sin pressemelding.

I tillegg kommer Erling Ramskjell.

– Erling Ramskjell er ikke et ukjent fjes for Havfolket. I åtte år bodde han på Træna og han har bidratt på intet mindre en tre plateproduksjoner i Træna kirke. Under artistnavnet Æ og med sin nordnorske poesi har han reist rundt i både Norge, Sverige, Danmark, Ungarn og Grønland og spilt utallige konserter, vært listet på radio, opptrådt på TV og matt musikkvideo nominert til UK Music Video Awards.

Artikkeltags