Ambassadøren av Rana

Avtroppende SI-direktør Per Waage ble i går kveld utnevnt til Årets Rana-ambassadør. Foto: Jens Overvik

Avtroppende SI-direktør Per Waage ble i går kveld utnevnt til Årets Rana-ambassadør. Foto: Jens Overvik

Artikkelen er over 6 år gammel

SI-direktør Per Waage ble hedret for sin patriotoisme.

DEL

– Han har i ei årrekke profilert Mo i Rana på en overbevisende måte i sentrale fora der beslutningstakere og påvirkere møtes.Han er en stolt Rana-patriot som legger vekt på at Mo i Rana har et konkurransefortrinn både på kompetanse og ikke minst på det å beholde dyktige medarbeidere. Vinneren er en særdeles innovativ og samfunnsengasjert person og deltar aktivt i samfunnsdebatten i media.

Dette var noe av begrunnelsen Rana Næringsforenings bransjegruppe for markedsføring og kommunikasjon oppga, da Per Waage ble utnevnt til Årets Rana-ambassadør under Gallaria, som gikk av stabelen i Ranahallen fredag kveld.

I tillegg til at Waage ble utnevnt til årets Rana-ambassadør, ble det delt ut ytterligere syv priser under Gallaria. Hvem som ble vinnere av disse finner du her. Du kan lese mer om både hederen av Waage, og de andre prisvinnerne, i dagens papir- og eavis-utvave av Rana Blad. E-avisutgaven kan du kjøpe her, og på Ranablad.no vil det komme bildeserie fra kveldens - og nattens - Gallaria-fest, i løpet av lørdagen.

Artikkeltags