Gå til sidens hovedinnhold

Håndplukket til prestisjeliste

Artikkelen er over 12 år gammel

Malin Arntsen har nesten litt prestasjonsangst, etter at Klokkergården har havnet på en av de aller viktigste listene for norsk reiseliv.

Klokkergården er ett av i alt femten reisemål som er havnet på Innovasjon Norges liste over håndplukkede, spesielt anbefalte reisemål.

Håndplukket er navnet på lista, og det å havne på denne lista betegnes som noe av det største et norsk reiselivsprodukt kan oppleve. Innovasjon Norge sier selv at det å bli håndplukket til denne lista, det betyr at man anser stedene som små perler som representerer noe av det beste Norge har å by på innen kurs og konferanser.

Klokkegårdens Malin Arntsen er utrolig glad over at bedriften har kommet gjennom nåløyet og havnet på den prestisjetunge lista.

– E' du tuillåt! ler hun i det Rana Blad spør om utnevnelsen henger høyt.

– Dette gir oss enorme muligheter til å nå ut til nye markeder. Ikke bare for oss, men for hele regionen, sier Arntsen. Som fikk oppleve hvor viktig det er å stå på denne lista allerede en time etter at den var offentlig kjent. VG var første medium som presenterte lista, da de la ut en sak i sin nettutgave tirsdag kveld.

– En time etter at saken var havnet ute hos VG kom den første bestillingen til oss, sier Arntsen.

Klokkegården-innehaveren innrømmer at samtidig som hun er glad og stolt, så er det ikke fritt for at man kan ane snev av prestasjonsangst. Men den skal hun og resten av staben bruke konstruktivt.

– Det gjør at vi må skjerpe seg enda litt ekstra. Dette høyner forventningene, men vi skal klare å levere, lover Arntsen.

Infrastruktur

Det er imidlertid ikke forventningspresset som bekymrer mest. Hovedproblemet for Klokkergården er tilgjengeligheten. I dag har man nemlig ikke infrastruktur som gir publikum god nok tilgang til stedet.

– Der har vi og andre i regionen et betydelig problem. Vi har imidlertid nå en god dialog med fylket om infrastrukturproblemene, og har positive forventninger til at de skal bidra til forbedringer allerede til våren. Det håper jeg inderlig vil skje, for her er vi gitt en kjempemulighet vi ikke har råd til å gå glipp av, sier Malin Arntsen.