Espen Haaland nådde ikke opp i kamp om vekstskaperpris

Espen Haaland var blant de nominerte til årets vekstskaper, men nådde ikke helt opp i den regionale finalen i Bodø.

Espen Haaland var blant de nominerte til årets vekstskaper, men nådde ikke helt opp i den regionale finalen i Bodø. Foto:

DEL

Blant totalt 332 aktuelle kandidater i Nord-Norge, var Espen Haaland en av åtte ledere fra fem selskaper som i den nordligste regionen var nominert til den prestisjetunge prisen EY Entrepreneur of the Year. Kåringen i Region Nord, som inkluderer de tre nordligste fylkene, ble gjort torsdag kveld i Bodø. Vigdis Hokland fra GT Sea i Harstad og Thor Drechsler fra Bil i Nord i Svolvær ble valgt ut som de to kandidatene fra Nord-Norge, melder ey.com. Dermed er det de to som skal kjempe om den nasjonale seieren sammen med ni andre kandidater fra andre deler av landet.

EY (tidligere Ernst & Young) kårer hvert år Norges fremste vekstskapere, som en del av et internasjonalt program i totalt 60 land. De elleve norske finalistene møtes i en nasjonal finale i Oslo 2. desember. Vinneren her får delta i den internasjonale finalen i Monaco neste sommer.

- Det er bestandig hyggelig å bli nominert til priser. Men med tanke på hvor mange andre flinke folk som har blitt nominert og har vunnet denne prisen tidligere, så er det vel sjansen for at jeg vinner begrenset, sa Haaland i en kommentar da det ble kjent at han var blant de nominerte.

Ståle Lønnum, som sto bak Tag Systems, vant den nasjonale finalen i 2004.


Artikkeltags