Gallaria trenger kandidater til heder og priser

NOMINASJON: – Rett over nyttår er det klart for en ny utgave av Gallaria. Vi trenger nå hjelp av folk til å nominere kandidater til prisene årets nyskaper, årets bedrift, årets Rana-ambassadør og Årets servicepris, sier Gallaria-organisatorene Pia Olsen, Rigmor Nygård Hansen og Karina Solheim. Foto: Arne Forbord

NOMINASJON: – Rett over nyttår er det klart for en ny utgave av Gallaria. Vi trenger nå hjelp av folk til å nominere kandidater til prisene årets nyskaper, årets bedrift, årets Rana-ambassadør og Årets servicepris, sier Gallaria-organisatorene Pia Olsen, Rigmor Nygård Hansen og Karina Solheim. Foto: Arne Forbord

Artikkelen er over 1 år gammel

Mener du en bedrift fortjener heder som årets bedrift eller de står for en fremragende service, kan du nå nominere dem til prisheder i under Gallaria på nyåret.

DEL

For 11. gang skal næringslivet i Rana og omegn feire seg selv og gi heder til bedrifter som har utmerket seg det siste året. Det skjer fredag 19. januar 2018 i Meyergården Spektrum.

– For å finne fram til kandidater til flere av prisene ber vi om forslag med begrunnelse, sier Karina Solheim fra markedsføringsgruppa i Ranaregionen Næringsforening.

For å sende inn forslag må man ta turen innom næringsforeningens hjemmeside. Her finnes det et spesiallaget skjema til formålet.

Vet du av en bedrift som er gode på service, må du nominere den

Karina Solheim Organisator av Gallaria

Det er til nominering av kandidater til prisene «Årets Bedrift», «Årets Nyskaper» og «Årets Rana-ambassadør» man kan bruke den aktuelle hjemmesiden.

Folkets pris

Under Gallaria er det en pris hvor menigmann bestemmer alt, serviceprisen.

– Her trenger vi å få nominert kandidater. Vet du av en bedrift som er gode på service, må du nominere den, sier Gallaria-organisator Karina Solheim.

Til serviceprisen skal folk nominere kandidater ved å sende en epost til Rana Blad.

– Adressen som skal benyttes er konkurranse@ranablad.no, forteller Rigmor Nygård Hansen.

På bakgrunn av nominasjonene vil fem bedrifter bli plukket ut som kandidater.

– Den endelige kåringen vil foregå via en avstemning på nettside til Rana Blad, sier Nygård Hansen.

Først til mølla-prinsippet

Gallaria-prisene skal deles ut under en festaften i Meyergården Spektrum, hvor Alex Rosen skal lede folk gjennom kvelden med god mat og prisheder.

– Vi har nå åpnet for påmelding og prinsippet først til mølla gjelder. Det betyr at de som melder seg på først får de beste bordene på festen og kommer nærmest der det skjer, sier Solheim.

– Det å ha en dag for å hylle næringslivet og være stolt av det som skjer innen næringslivet, har vist seg å være veldig viktig. Det bygger opp en selvfølelse innad og for byen. Det mener jeg er veldig viktig, sier organisator Pia Olsen.

Hun og Solheim røper at nå skal juryen for fagprisene ledes av en ny kar. Den nye juryformannen er Aasmund Reitan Hegglid.

Gallaria 2017

Arrangeres 19. januar 2018.

Her skal prisene Årets bedrift, Årets nyskaper, Årets Rana-ambassadør og Årets servicepris deles ut.

Fagprisene går til årets publikasjon, årets reklame, årets visuelle design og årets åpne klasse.

På dagen blir det et fagseminar med foredrag.

Artikkeltags