Nå er de første TAG Sensors-ansatte på plass ved kontoret i Singapore

F.v. Rebecca Lee, Shaza Sameh og Emily Goh. Lee og Sameh er nyansatte ved TAG Sensors' kontor i Singapore, mens Goh er portfolio director i Elite Capitals som har investert i selskapet.

F.v. Rebecca Lee, Shaza Sameh og Emily Goh. Lee og Sameh er nyansatte ved TAG Sensors' kontor i Singapore, mens Goh er portfolio director i Elite Capitals som har investert i selskapet.

DEL

Det er TAG Sensors selv som i en pressemelding forteller at Shaza Sameh er ansatt som Sales & Delivery Manager, mens Rebecca Lee blir Sales Manager. Dette er de to første ansatte ved Singapore-kontoret til selskapet, som opprettes etter at Elite Capitals investerte 19 millioner kroner i TAG Sensors.

– Shaza har sin erfaring fra ABB og Nissan Motor. Hun snakker engelsk, arabisk, fransk og tysk. Rebecca har mer enn 10 års erfaring med smarte sensorer og RFID og har bred salgserfaring. Kontoret er satt opp med tanke på det enorme markedet i Asia, og vil også på sikt jobbe mot Midt-Østen og Nord-Afrika, forteller salgsdirektør Tomi C. Johansen i en pressemelding.

– Vi har over en lang periode sett på muligheten av å etablere oss i Asia, da mange store selskaper som er relaterte til vårt produkt, holder til her, og flere av landene, blant annet Kina, har den største økonomiske vekstprognosen fremover. Singapore er et naturlig nedslagsfelt, da den strategiske plasseringen gjør det enklere å nå potensielle kunder.

Johansen sier de nå er lokalisert i flere land og ser etter flere fremtidige lokasjoner.

– Dette er en svært spennende tid for oss. Vi har flere store selskaper i porteføljen allerede og jobber intenst med å bygge merkevaren og presentere dette unike, revolusjonerende produktet globalt! sier han i pressemeldingen, og opplyser også at de søker etter flere kvalifiserte personer til spennende oppgaver i Mo i Rana.


Artikkeltags