(Korgen - Olderskog 2-3, Grane - Nesna 5-0): Korgen IL har tapt to hjemmekamper på rad etter at de tidligere i sesongen vant fire kamper på rad og ledet 5. divisjon. Nesna vant sine to første kamper, men har etter det bare ett poeng på fem kamper.

Dermed er det nå Grane som tar ferie som serieleder i 5. divisjon. De har en kamp til før sommerferien og kan styrke sin posisjon på toppen.

Mot Nesna ble det i alle fall storseier, og med 13 poeng på seks kamper er det like mange poeng som Radaasen som har åtte kamper. Korgen følger på tredjeplass med 12 poeng på sju kamper.

På Korgen stadion var det langt jevnere enn i Trofors. Aleksander Mula og Eirik Flostrand ga Korgen ledelsen 2-0 og alt så bra ut. Med Olderskog snudde kampen til seier.

Korgen IL melder at de presset voldsomt og hadde tre stangskudd og flere store sjanser, i tillegg til at de slapp inn for lette mål.

- Det vil seg ikke, men vi får trene godt i sommerferien og komme tilbake på sporet igjen etter ferien, melder Korgen IL på sin facebookside.