Gå til sidens hovedinnhold

Nå: Dårlige nyheter for norske Netflix-kunder

Artikkelen er over 3 år gammel

Prisøkning på totalt 38 prosent.

Da Netflix ble lansert i Norge, var det til en pris på 79 kroner per måned.

Siden den gangen har de endret abonnementsstrukturen, og økte samtidig prisen på det vanlige abonnementet til 99 kroner per måned.

Men nå skrur selskapet opp prisene igjen for sine rundt én million norske kunder, skriver Nettavisen.

I en e-post som er sendt ut til deler av selskapets norske kunder, meldes det om en prisøkning fra midten av september. Forskjellige kunder har fått litt forskjellige dato for når ny pris aktiveres.

- Prisen på Netflix-medlemskapet ditt endres til kr 109 torsdag 14. september 2017. Vi gjør dette for å kunne legge til mer av det du liker å se, skriver selskapet i en epost.

- Vi er opptatt av at underholdningen skal være basert på det du liker. Vi har forbedret funksjonene våre slik at du kan laste ned favorittene dine og se innhold uten å være tilkoblet Wi-Fi.

Prisøkningen er på 10 kroner for alle de tre abonnementspakkene, og et vanlig Netflix-abonnement er dermed økt i pris med nesten 40 prosent siden lanseringen.

Det har ikke umiddelbart lykkes Nettavisen å få en kommentar fra Netflix om prisøkningen, og om hvorfor ikke alle kundene har fått beskjed om prisøkning.

Kommentarer til denne saken